woensdag 6 juli 2016

Summertime

Voor het blog van Sizzix ben ik deze keer aan de slag gegaan met de nieuwste lijn van Maja Design - Summertime. Wat een keigave lijn is dit toch weer!

Uiteraard heb ik diverse stansmallen van Sizzix gebruikt. De originele blogpost kan je hier vinden:


Ik heb in de hoek de prachtige Mixed Media stansmal gebruikt. In de verpakking zitten 4 mooie hoekmallen. Deze blijft in het papier zitten, je snijdt dus enkel het figuur uit. Ik heb er blauw designpapier achter geplakt, dat geeft wel weer een erg leuk effect.

Sizzix - Framelits Die Set - Thinlints Mixed Media  Sizzix - Thinlits Die Set - Mix & Match Flowers

De bloemen heb ik gemaakt met de Mix & Match stans van Sizzix. De bloemen heb ik in vorm gemaakt met de Flower Shaping Tool kit. In het midden heb ik een Hex Fastener (splitpen) van Tim Holtz gebruikt.


Achter de bloemen heb ik nog wat metalen blaadjes verwerkt en ook een swirl. De swil is gemaakt met de Intricate Enchanting Blossom stans van Sizzix.


Bovenaan heb ik nog wat Tags verwerkt, deze zijn gemaakt met de Tag Collection stans van Sizzix. Deze gebruik ik echt heel vaak :)

Verder voor de afwerking nog wat roosjes, een stukje kant en wat witte parelhartjes.


Op deze foto kan je goed zien dat ik de zijkanten iets heb ingescheurd en omgevouwen.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Sizzix - Thinlits - Intricate Enchanting Blossom Sizzix - Thinlits Die Set - Mix & Match Flowers Sizzix - Framelits Die Set - Thinlints Mixed Media Sizzix - Framelits Die Set - Tag Collection Prima Marketing Distress tool Distress Inkt - Mini - Vintage Photo Scrappapier Maja Design - Summertime - COMPLETE COLLECTIE Scrap Unlimited - Mixed Media - Bronzen metalen blaadjes Kant Halbach - Creme 25mm - 2019 kleur 706 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een schitterende kaart! Supermooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig deze kaart en weer mooie mallen er bbij

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje, Jenine.

  Groetjes, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jenine,
  Je hebt me al ooit vertelt hoe ik deze kaart moet maken maar ik kan het nergens meer vinden in mijn mail zou je me aub in een pb dit willen uitleggen?
  Liefs Annette

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX