zondag 10 juli 2016

Beachball - CC Designs Beachies

Gisteren werd neefje Pim alweer 2 jaar, wat gaat de tijd toch hard!! Voor Pim heb ik dit kaartje gemaakt, de basis is de Card Art mal Strandbal van Dutch Doobadoo.
Het designpapier wat ik heb gebruikt is van Authentique - Cuddle Boy.


Ik heb er een heerlijk zomers tafereeltje van gemaakt. De Palmbomen zijn gemaakt met een stansmal van Yvonne Creation. In de bladeren zitten de nerfjes ook echt super mooi verwerkt.


Stansmal - Yvonne Creations - Summer Holiday - Palm Tree Stempel C.C. Designs - Roberto`s Rascals - Beachies 


Achter de Palmbomen nog een paar wolkjes en een zonnetje gemaakt, hiervoor heb ik stansmallen van Noor! Design gebruikt. Deze heb ik opgeplakt met foamtape zodat ze iets hoger liggen.

De zeemeeuw is gemaakt met een Craftable van Marianne Design.


Het zand heb ik gemaakt met Kraft cardstock. Daarachter nog de golfrand van Noor! Design verwerkt. Ook heb ik nog een strandpaal gemaakt met de Noor! Design mal. Hierop met de label stickers van Tim Holtz een tekst gemaakt.

Op het visnet heb ik nog wat schelpjes geplakt. Op de schelpjes heb ik wat zand geplakt, hiervoor het ik de 3D balls small en medium gebruikt.

De stempel is van CC Designs - Beachies. Deze heb ik ingekleurd met de ZIG Clean Color Real Brushmarkers.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl 


Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Beach Ball Scrappapier Authentique - Cuddle Boy - Damask  Scrappapier Authentique - Cuddle Boy - Lullabye Sheet Music/Blue FlourishStansmal - Yvonne Creations - Summer Holiday - Palm Tree  Stempel C.C. Designs - Roberto`s Rascals - Beachies  Joy!Crafts - Noor! Design - Clouds (3st) Joy! Crafts - Noor! Design - Zon/maan  Craftable - Tiny`s Ocean set Joy! Crafts - Cutting & Embossing & Stencil - wave - rand golven Noor! Design - Under the Sea - Drijfhout Powertex - 3D Balls - Small Powertex - 3D Balls - Medium ZIG - Clean Colors - Real Brush - Set á 60 stuks Tim Holtz - Idea-Ology - Label Letters  Prima Marketing Distress tool DecoArt Media - Crackle Paint White

3 opmerkingen:

  1. Vitamins are very necessary to have a glowing and shining skin. Many people try many different things to beautify them but only a few ones get success in this. It is because they use wrong products. The dr rashel vitamin c serum is the best product in this regard.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX