dinsdag 12 juli 2016

Haakpakket - Granny / Bobbelstitch tas

Een tijdje terug hadden wij in de winkel een workshop Granny / Bobbelstitch tas haken onder leiding van Alice Brinks. Alice heeft dit patroon speciaal voor deze workshop uitgewerkt. Ik ben dit patroon gaan proefhaken, een erg leuk patroon om te haken!!

Omdat niet iedereen naar onze workshops kan komen hebben wij dit nu ook als pakket gemaakt voor de (web)winkel.

In het pakket zit voldoende haakgaren, het tassenband, de binnenstof en uiteraard krijg je het patroon. Het is een patroon van ruim 30 pagina's geworden, het is inclusief veel stap voor stap foto's.

Je moet zelf zorgen voor een haaknaald nummer 3 of 3,5.Ik heb tassenband aan de tas gemaakt. Wil je liever gehaakte hengsels? Ook dat kan, dat staat ook beschreven in het patroon.Aan de zijkant zitten wat Granny Squares, deze worden met de Join-As-Joy-Go techniek aan elkaar gehaakt. In het midden een leuk patroon met de Bobbelstitch steek.


De binnenstof moet je zelf nog in de tas naaien.


Ik vond het een erg leuke tas om te haken.

Wil je hem ook graag haken? Je kan de pakketten hier vinden in de webwinkel. 


Wil je liever een compleet andere kleur? Dan kan je ons ook vrijblijvend mailen of wij een pakket op maat kunnen maken.

Haakpakket - Granny & Bobbelstitch tas - Blue Cotone 11 Haakpakket - Granny & Bobbelstitch tas - Blue Capri 82117 Haakpakket - Granny & Bobbelstitch tas - Marmaris Mr. Cey 033 Haakpakket - Granny & Bobbelstitch tas - Autumn Roze Mr. Cey 05Haakpakket - Granny & Bobbelstitch tas - Wijnrood Mr.Cey 28

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX