zaterdag 2 juli 2016

Dutch Doobadoo - Champagnefles

Nieuw van Dutch Doobadoo is deze Card Art mal 470.713.602 Champagnefles. Weer zo'n leuk model waar je alle kanten mee op kan. Geschikt voor de kerst, verjaardag, voor mannenkaarten, maar ook voor een huwelijkskaart.Ik heb hem deze keer gebruikt voor een huwelijkskaart en heb hiervoor de prachtige lijn van Maja Design - Vintage Romance gebruikt.


Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Champagne Bottle Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - wit - vlinders


Onder het etiket heb ik een wit taartrandje geplakt. Achter de bloementoef heb ik nog wat blaadjes geplakt, hiervoor heb ik de Noor! Design Leaves 6002/0331 gebruikt. Op de blaadjes heb ik nog wat Paper Art vlinders van Dutch Doobadoo geplakt. 

Ook heb ik op de fles nog de Vintage Flourishes duifjes met hartje 6003/0016 van Noor! Design verwerkt.


Bovenaan nog een label gehangen, hier heb ik de Noor! Design labelstans 6002/0348 voor gebruikt. De Barcode stempels 6410/0305 passen hier perfect in, vond deze wel erg toepasselijk bij de champagnefles.

Noor! Design - Labels & Tags - Label 1  Noor! Design - Clear stamp - Barcodes 

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Champagne Bottle Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - wit - vlinders  Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Leaves blad 1 Noor! Design -  Vintage Flourishes - hart/duif Noor! Design - Labels & Tags - Label 1 Noor! Design - Clear stamp - Barcodes Scrappapier Maja Design - Vintage Romance - Deep love Scrappapier Maja Design - Vintage Romance - Bride & Groom Scrappersfloss Karen Foster - Bone 

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX