zondag 3 juli 2016

Boekkaart - Botanical Rose Garden

Vandaag wil ik jullie deze boekkaart laten zien. Dit is weer een nieuwe Card Art mal van Dutch Doobadoo. Wat een leuk model hé?

Het idee van het ribbelkarton aan de bovenkant heb ik van Monique Haarhuis overgenomen, vond het echt grandioos bedacht!


De papierlijn die ik heb gebruikt is van CraftEmotions, de Botanical Rose Garden.Een flinke bloementoef mag natuurlijk niet ontbreken. De Swirl is gemaakt met een stansmal van CraftEmotions. Ook de kleine rozenblaadjes en de vlinders zijn gemaakt met een stansmal van CraftEmotions.


Ook heb ik nog de mooie muzieknotenbalk verwerkt op deze kaart.


De prachtige stempel is van Penny Black. Deze heb ik ingekleurd met de Faber Castell Polychromos.
Helaas ben ik het blaadje kwijt waar ik de kleurnummers op heb vermeld. Mocht ik hem toch nog weer vinden dan zal ik de nummers alsnog toevoegen :)

Wil je ook graag leren kleuren met de Faber Castell potloden? Op vrijdag 15 juli geef ik hiermee nog een workshop. Ik heb hier nog 1 plekje voor vrij.


Workshop - Inkleuren met Faber Castell Polychromos - Vrijdag 15 juli

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Book Stansmal - CraftEmotions - Muzieknoten balk Stansmal - CraftEmotions - Roos CraftEmotions - Paper stack - Botanical Rose Garden 11 vel A4 CraftEmotions Die - vlinders Card 5x10cmCraftEmotions Die - swirl Card 10,5x14,8cm  CraftEmotions Die - kleine letters Card 5x10cm CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft tape 15m x 65mmDutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn   Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 5 Scrappersfloss Karen Foster - Carnation Faber Castell Polychromos - Blikken doos 120 stuks + CD Crafters Companion - Neenah Solar White - A4 - 20 sheets


3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX