dinsdag 19 juli 2016

On the Bicycle

Vandaag is het mijn beurt om weer iets te plaatsen op het blog van Sizzix. (http://www.sizzix.co.uk/blog/on-the-bicycle/) 
Deze keer heb ik voor de vorm van de kaart de nieuwe Shape Art mal Tent van Dutch Doobadoo gebruikt die eind van de maand in de winkels zal liggen. Weer een erg leuk model waar je alle kanten mee op kan.


Zoals je kan zien maak je met deze mal een soort doorkijkje. Het plaatje van de fiets komt van het designpapier van Maja Design - Summertime.
Ik heb onder in de flap van de kaart nog een extra rillijn gemaakt zodat de kaart gewoon plat in een envelop verzonden kan worden.


Op het organzastrik heb ik de stansmal Winged Beauties van Sizzix verwerkt. In de verpakking zitten 4 verschillende vlinders. Voor deze creatie heb ik 2 verschillende gebruikt. In het midden een speld met een paar parels geplakt. Achter het strik heb ik ook nog de Leafy Lane blaadjes van Sizzix gebruikt. 


De kleine postzegels zijn uit het scrapvel van Maja Design geknipt. Deze heb ik wat opgebold en losjes opgeplakt.
Ook heb ik de Scribbles & Splats mal (hartje) van Sizzix verwerkt achter het strik. Om deze mal goed uit te stansen heb ik de Precision Base plate gebruikt. Deze Base plate is ideaal voor de wat gedetailleerdere mallen. Normaal zou je dan 3x moeten stansen en met deze plaat krijg je het papier in 1x goed uitgestansd.


Voor de afwerking heb ik nog wat roosjes op de kaart geplakt, wat plakparels en wat roze scrappersfloss.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

PRE-ORDER 6 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Tent Scrappapier Maja Design - Summertime - Is always the best Scrappapier Maja Design - Summertime - Flowers everywhere Scrappapier Maja Design - Summertime - Die cuts 1 Sizzix - Thinlits Die Set - Winged Beauties Sizzix - Framelits Die Set - Thinlints Scribbles & Splat  Sizzix - Thinlits Die Set - Leafy LaneBig Shot Accessoires - Precision Base Plate (Big Shot) Big Shot Express Machine - Electrisch Paper Distresser - Tim Holtz DecoArt Media - Crackle Paint White  


3 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk! Prachtige tafereel en wat een mooie kleuren!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk model . chique kaartje Jenine !
  De speld op de vlinders die is echt gaaf .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend mooi is je kaart Jenine!
  Wat een leuk model van D.D.D
  Prachtig papier ,mooie combinatie.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX