vrijdag 4 maart 2016

Don't hurry be happy

Vorige week vrijdag hadden wij een DT dag bij Dutch Doobadoo. Naast dat het een hele gezellige en inspirerende dag was, hebben we aan het eind van de middag nog een super leuke workshop van Marianne Reijgersberg gehad.

Ik was al een tijdje enorm gecharmeerd van haar manier van werken met de Gelli Plate. Ik had de Gelli Plate al een tijdje in huis, maar durfde er toch niet echt zelf mee te starten, gek hé?
Dus maar gevraagd of ze op die dat het ons niet kon leren....en geloof me, alle DT leden zijn nu aan de Gelli Plate, ook degene die er eerst uiterst sceptisch tegenover stonden. (je bent dus bij deze gewaarschuwd.... ;-)

Ik was er zelf ook al bang voor, maar ben zelf ook helemaal verslaafd nu hoor. Zeker met de Distress inkt / Memento inkt. Ga nu binnenkort nog in onze eigen winkel op workshop bij Miranda van Corbach om ook met de verf aan de slag te gaan:De witte kaart is op 10 x 10 cm, dus een kleiner formaat kaart. Hiervoor zijn de Mini Gelli Plates zeer geschikt. Voor de achtergrond heb ik een Mask stencil van CraftEmotions gebruikt.

Voor de achtergrond heb ik Memento inkt gebruikt, de kleuren Teal Zeal en Grape Jelly. Daarna nog een nieuwe grasjesstempel er overheen gestempeld met Versafine Smokey Grey. Ook de tekststempel Don't hurry is van CraftEmotions. De witte accenten in het script heb ik gemaakt met de Sharpie pen.

Verder voor de afwerking nog een stukje ribbelkarton, jute touw en wat gestansde grasjes.

Gelli Printing Plates - Set Mini`s - Oval, Hexagon, RectangleMask Stencil - CraftEmotions - Tekst


Wil je ook graag weten hoe dit werkt? Ik mag, in overleg met Marianne Reijgersberg, deze leuke demo aan jullie laten zien op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen. Volgende week staan we 3 dagen in Zwolle, we hebben daar standnummer 143. Wie komt er gezellig bij ons langs?

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:  


Gelli Printing Plates - Set Mini`s - Oval, Hexagon, Rectangle Mask Stencil - CraftEmotions - Tekst  CraftEmotions Clearstamps A6 - kruiden takken Life and Garden  Clear stamp - CraftEmotions - spirituele teksten (ENG) Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Grape Jelly Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Teal Zeal KippersHobby - Brayer - Rubber Brayer Stempelinkt - Versafine - Smokey Grey Sharpie - Extra Fine Point Poster Paint Marker - White CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft tape 15m x 65mm  CraftEmotions Die - bloeiend gras Card 5x10cm

2 opmerkingen:

 1. Een super leuke kaart heb je gemaakt.
  Ik hoop dat we ook in Den Bosch kunnen zien hoe je met de gelli plate werkt!?
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk geworden. Ben benieuwd hoe dit werkt.
  Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX