zondag 20 maart 2016

Home is where the Ocean is

Vandaag wil ik jullie weer 2 kaartjes laten zien die gemaakt zijn met de Gelli Plate icm Distress inkt. Dit is toch echt zóoo leuk om te doen!!

Wil je graag weten hoe je dat doet? Kom dan op 31 maart, 1 of 2 april naar de Knotsgekke Kaarten én Scrapdagen in Den Bosch. Ik geef hiermee een demo bij de stand van HobbyVision op nummer 177.

Wil je het liever in een workshop leren? Dat kan ook, ik geef op vrijdag 15 april en donderdag 12 mei een workshop in onze eigen winkel. Lijkt het je leuk? Je kan je hier aanmelden:


Deze keer 2 kaartjes in het maritieme thema, ik hou daar toch zo van :-)


Voor deze kaart heb ik de ronde 4" Gelli Plate gebruikt, dit is op dit moment mijn favoriete afmeting. Bij deze creatie heb ik gewerkt met een Mask stencil van Dutch Doobadoo - Grunge dots 470.715.101. De rondjes heb ik weer iets aangezet met de Faber Castell Polychromos en daarna nog de Wink of Stella - Clear er overheen gedaan. Dit geeft een mooie subtiele glinstering.

De stempels die ik voor deze kaart heb gebruikt zijn van Noor! Design uit de SeaShore collectie.

Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Grunge dots A5  Joy! Crafts - Clearstamp - At the Sea  


Voor de 2de kaart heb ik de Mini Set van de Gelli Plate gebruikt. Hierop heb ik gewerkt met de Grunge A4 mask 470.715.806 van Dutch Doobadoo. Ook hierbij met Faber Castell de randen aangezet en nog wat highlights gemaakt met de Sharpie Pen.
Voor de afwerking nog een stukje jute touw en wat plakparels.

Dutch Doobadoo - Dutch Stencil Art - Grunge A4  Gelli Printing Plates - Set Mini`s - Round, Square, Triangle

Ik hoop dat ik jullie met deze creaties weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Grunge dots A5  Dutch Doobadoo - Dutch Stencil Art - Grunge A4  Joy! Crafts - Clearstamp - At the Sea Joy! Crafts - Clearstamp - At the Sea tekst  KippersHobby - Brayer - Rubber Brayer Gelli Printing Plates - 4 Gelli Printing Plates - Set Mini`s - Round, Square, Triangle Brushpen - Wink of Stella - Glitter ClearDistress Inkt - Mini - Weathered Wood Distress Inkt - Mini - Iced Spruce Distress Inkt - Mini - Gathered Twigs Distress inkt - Mini - Pumice Stone Distress Inkt - Mini - Faded Jeans Stempelinkt - Versafine - Onyx black Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Faber Castell Polychromos - Blikken doos 120 stuks + CD8 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX