donderdag 17 maart 2016

Shape Art mal Medal

Vandaag laat ik jullie een kaart zien met de nieuwste Shape Art mal van Dutch Doobadoo, de Medal 470.713.130. Weer een leuk model waar je veel op kwijt kan :)


Ik heb voor deze creatie de nieuwe Life & Garden lijn van CraftEmotions gebruikt. Hou wel van deze kleurtjes!! Als je kijkt achter de label met de tekst liefs zie je dat ik de Kraft borders 479.002.003 van Dutch Doobadoo ook op deze creatie heb verwerkt. Dit zijn echt hele mooie fijne randjes.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art frames Medal  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Kraft Party BordersOp de label heb ik bovenaan een roze organzastrik geplakt, in het midden van het strik een mooie vlinder, deze is uit het designpapier geknipt. Verder ook wat parelsnoer gebruikt en wat blaadjes gestansd met de Varenstans van CraftEmotions.


De label heb ik uit het designpapier geknipt. Daarop een tekst gemaakt met de Alfabet stans van CraftEmotions. Ook zie je de mooie swirl achter de label. Dit is een grote swirl, maar deze heb ik in 2 stukken geknipt zodat je gelijk 2 mooie swirls krijgt.


CraftEmotions Die - swirl Card 10,5x14,8cm CraftEmotions Die - kleine letters Card 5x10cm CraftEmotions Die - kruiden Card 5x10cm

(Klik op de producten om ze in de webwinkel te bekijken)


De blaadjesstans is ook van CraftEmotions, net als de kleine houten labeltjes. Die zijn echt leuk hé?

Verder voor de decoratie nog wat touw gebruikt, kant, roosjes en wat parels. Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:


Parelsnoer - wit - 4mm CraftEmotions - Paper stack - Life & Garden 11 vel A4 Distress Inkt - Mini - Gathered Twigs Burlap string (jute touw) - Ivory Taartrand klein - 10 stuks Prima Marketing Distress tool

3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX