dinsdag 22 maart 2016

Sizzix DT - Naamkaartjes

Voor het blog van Sizzix heb ik deze keer wat naamkaartjes gemaakt. Zoals jullie misschien wel weten maak ik altijd voor de beurzen zelf de naambadges. Deze keer heb ik dat gedaan met de stansen van Sizzix en het designpapier van Studio Light uit de Sweet Romance serie.


De basis is gemaakt met de labelstans van Sizzix. Hierin zitten 8 stansjes. Ik heb de 2de maat van de labels gebruikt. Ook de banner waar de namen op staan komt uit dit set.

En wat is deze Doily van Tim Holtz ook gaaf hé? 

Sizzix - Framelits Die Set - Tag Collection Sizzix - Thinlitz - Tim Holtz Doilie 2

Omdat deze Doily heel gedetailleerd is gebruik ik daarbij de Precision Base Plate van Sizzix. Deze is ideaal voor de hele gedetailleerde mallen.De blaadjes achter de bloemen zijn gemaakt met de Leafy Lane stans van Sizzix. Dit zijn 3 verschillende blaadjes in 1 verpakking.
Sizzix - Thinlits Die Set - Leafy Lane Big Shot Accessoires - Precision Base Plate (Big Shot)

Deze naamkaartjes hadden wij op tijdens de KGK in Zwolle. Voor de KGK in Den Bosch zullen wij ook deze zelfde naambadges dragen, alleen komen er dan wat andere namen op te staan ;-)

Je kunt ons in Den Bosch vinden bij standnummer 177.Ik hoop dat ik jullie met deze creatie ook kan inspireren. Als jullie het leuk vinden kunnen jullie ook de originele blogpost nog vinden op het blog van Sizzix. (En een reactie daar achterlaten zou ik ook erg leuk vinden :-) :-)


Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Big Shot Accessoires - Precision Base Plate (Big Shot) Big Shot Express Machine - Electrisch Sizzix - Framelits Die Set - Tag Collection Sizzix - Thinlits Die Set - Leafy Lane Sizzix - Thinlitz - Tim Holtz Doilie 2 Studio Light - Sweet Romance - Basisvel BASISSR215 Studio Light - Sweet Romance - Basisvel BASISSR214 Tim Holtz - Idea-Ology - Label Letters


2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX