zaterdag 30 mei 2015

Mixed Media kaasplankje

Vandaag is het mijn beurt om iets te plaatsen op het HobbyVision Design Team blog.

Ik laat jullie weer een Mixed Media project zien. Deze keer heb ik het MDF kaasplankje van Dutch Doobadoo omgetoverd tot een Mixed Media project.


Als eerste ben ik begonnen om wat structuur op de achtergrond aan te brengen met diverse masks van Dutch Doobadoo: de Chicken Wire 001, Roses 022 en de Diamonds 018. Hiervoor heb ik de Structuurpasta van Dutch Doobadoo gebruikt. Ook heb ik wat Softboard Art "Loose Bricks" verwerkt op de achtergrond.


Daarna eerst in het midden een stukje ribbelkarton van Joy! Crafts geplakt. Onderlangs een kantje met roosjes en daarna op gaan werken met allerlei houten figuurtjes van CraftEmotions.


De tekst Spring Fever is het Greyboard Art van Dutch Doobadoo.


Ook heb ik er nog een paar vlinders van klei op verwerkt. 

Nadat ik alles had opgewerkt heb ik mijn kaasplankje in de Gesso gezet en op kleur gebracht met de Creall verf. Hiervoor heb ik de Parelmoer blauw gebruikt en de Mosgroen gemengd met Metallic Zilver. Hierdoor krijg je een mooie glans.

Als laatste nog wat witte accenten gemaakt met de Gesso.

Wil je meer weten over de Mixed Media? Je mag mij altijd een email sturen met je vragen.
Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal een heel fijne en gezellig weekend.


Dutch Doobadoo - Mask Art Stencils A5 - Chicken WireDutch Doobadoo - Mask Art - Roses Dutch Doobadoo - Mask Art Stencils A5 - 018 Diamond  Dutch Doobadoo - MDF Art - Kaasplankjes 3st Dutch Doobadoo - Softboard Art - Loose Bricks Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Dutch Doobadoo - Greyboard Art - Hello Sunshine A6 Martha Stewart - Crafter`s Clay Silicone Molds - Woodland Houten ornamenten - CraftEmotions - 10,5 x 10,5 cm - Vogel & Huisje Creall - Top-deco verf - Mosgroen Creall - Metallic verf - zilver Creall - Parelmoer verf - blauw 1 opmerking:

  1. Super leuk gedaan!
    Duidelijke uitleg, Jenine.
    Creatieve groet, Danielle

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX