zondag 10 mei 2015

DDBD SOL - Romantic Provence

Vandaag laat ik jullie deze creatie zien die ik heb gemaakt aan de hand van een wat oudere SOL van Raffaela op ons Dutch Doobadoo blog. Raff had in het midden 1 label laten hangen, ik heb dit iets aangepast en aan beide buitenkanten 2 labels laten hangen.

(Wel even oppassen dat je dan niet te zware dingen erin gaat hangen)

Wil je ook dit model maken? Kijk dan op onderstaande link naar de SOL uitwerking:


Ik heb de Dutch Doobadoo labels op Kraft Cardstock Krijtwit nagetekend en uitgeknipt. Daarop het prachtige designpapier uit het Paperpad Romantic Provence van CraftEmotions verwerkt. Het zijn echt heerlijke tinten.
Aan de zijkanten van de labels heb ik de Noor! Design border 6002/0327 verwerkt.
In het midden op de ovaal heb ik de clearstamp vaas met bloemen 130501/1093 van CraftEmotions gestempeld. Deze heb ik ingekleurd met de l'Aquarelle.
In de middelste label een flinke bloementoef. Daaronder de Doily 6002/0358 van Noor! Design met in het midden een tekststempel van CraftEmotions. (130501/1118) Deze heb ik met VersaMark gestempeld en daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid.Op de laatste label ook weer een ingekleurde bloemenvaas. De randen van de ovalen heb ik bewerkt met Memento Lulu lavender, die kleur past heel goed bij dit designpapier. Ook heb ik her en der wat gestempeld met de Bits & Pieces stempel nr 26. Verder zie je nog de houten teksten van CraftEmotions.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.Onderstaande artikelen zijn allemaal te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Dutch Doobadoo - Shape Art - Label Mirror Dutch Doobadoo - Laserfiguren A5 - wit - vlinders  Noor! Design - Blauwe mal - 8 punten Noor! Design - Blauwe mal - Rand punt  Paperpad CraftEmotions - Romantic Provence A5 Clearstamp CraftEmotions - Romantic Provence - Flessen met bloemenClear stamp - CraftEmotions - spirituele teksten (NL) Houten ornamenten - CraftEmotions - 10,5 x 10,5 cm - Happiness tekstClearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 26 Splash Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - Stitch ovaal 23 Stempelinkt - Memento - Dewdrop - LuLu Lavender Scrappersfloss Karen Foster - Bone Kraft cardstock - krijtwit - 30,5 x 30,5 cm - pak á 20vl Sennelier - l`Aquarelle set 24 halve napjes + penseel Schut - Artist Drawing Paper - 225 gram A4   

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX