dinsdag 12 mei 2015

Mixed Media Kaasplankje

Vandaag is het mijn beurt om iets te plaatsen op het HobbyVision DT blog. Ik heb gekozen voor dit Mixed Media kaasplankje van Dutch Doobadoo.


Met pasen hadden we een gezellige Paasbrunch bij mn broer en schoonzus, die foto heb ik verwerkt op dit kaasplankje.

Als eerste ben ik begonnen om het kaasplankje in de gesso te zetten. Daarna opgewerkt met diverse masks van Dutch Doobadoo. Ik heb de volgende masks gebruikt:
* Metal
* Geometric Tiles
* Mosaic
Hiervoor heb ik de structuurpasta van Dutch Doobadoo gebuikt.


Daarna ga je beginnen aan het opwerken. Ik heb hier aan de linkerkant diverse kleifiguurtjes gebruikt en wat roosjes.
Onder de foto zit nog wat ribbelkarton van Joy! Crafts voor extra structuur.Aan de rechterkant ook een kleifiguurtje met daarop een filigraan vlinder. De tekst is gemaakt met de houten letters van CraftEmotions.


Rechts onder een groot strik met daarop 2 lepels verwerkt. Onder de lepels zie je nog weer kleine stukjes Softboard Art van Dutch Doobadoo.


Hier een close-up van de foto.

Nadat alles naar mn zin was met de opbouw heb ik alles in de gesso gezet. Nadat dit droog was ben ik begonnen met het op kleur sprayen.

Hiervoor heb ik de Creall verf gebruikt, ik heb hiervoor de kleuren Zilver Metallic en Purple Lavender (gemixed met Zilver Metallic) gebruikt. Als laatste een paar accenten aangezet met Inka Gold - Silver. Op de foto kan je een klein beetje zien hoe mooi de Zilver Metallic verf uitpakt, dit geeft echt een mooie glans!

Ik heb overigens de foto pas achteraf opgeplakt, dus ná het sprayen.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.
Dutch Doobadoo - Mask Art Stencils A5 - 016 Metall 2 Dutch Doobadoo - Mask Art - Mosaic Dutch Doobadoo - Mask Art A5 - Geomatric Tiles Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Dutch Doobadoo - Softboard Art - Loose Bricks Dutch Doobadoo - MDF Art - Kaasplankjes 3st Charm/bedel - Decoration 66 - lepel Martha Stewart - Crafter`s Clay Silicone Molds - Woodland Martha Stewart - Crafter`s Clay Silicone Molds - Antique  Plaid - Mod Mold - Ornaments Wilton - Fondant Mold - Fern Houten ornamenten - CraftEmotions - 10,5 x 10,5 cm - Alfabet basic kleinCreall - Metallic verf - zilver Creall - Top-deco verf - Lavender purple Viva Decor - Inka Gold - Silber 902

2 opmerkingen:

 1. Prachtige bewerkt je kaasplank mooie van kleuren ,achtergrond is ook gaaf .Super mooi geheel...
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit vind ik zoooo leuk en mooi. Al heel lang wil ik ook zoiets maken, maar het komt er nog steeds niet van.
  Prachtige foto en prachtig verwerkt op het kaasplankje.
  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX