woensdag 13 mei 2015

Bister label - Be Calm

Vandaag laat ik jullie weer een kaartje zien met de Bister en de prachtige stempels van Noor! Design. Voor deze label heb ik de Wildflower 6410/0095 gebruikt. Dit is ook echt wel een hele gave stempel.


Ik ben als eerste begonnen met een groot vel Aquarelpapier, hierop heb ik wat zwarte Bister gestrooid en gesprayed met Glittermist Iridescent Gold ipv water. Dit geeft een hele mooie glans, op de foto kan je het een klein beetje zien. Dit ga je daarna droog fohnen met je heattool.

Daarna heb ik gekeken welk stuk met Bister ik het mooiste vond en dat heb ik uitgestansd met de Extreme Label van Crealies.


Deze label heb ik eerst nog weer gemat op een stukje zwart cardstock en daarna de grootste maat nog uitgestansd uit Kraft Cardstock.

Over de Bister heen heb ik met Versafine inkt zwart de Wild Flower stempel gestempeld. Deze heb ik daarna nog een keer extra op een stukje "afvalpapier" gestempeld, uitgeknipt en met wat 3D kit opgeplakt. Zo komen de bloemen net iets hoger te liggen.


Langs de zijkanten heb ik nog wat oude Script gestempeld met de Noor! Design stempel 6410/0026.

Achter de roosjes bovenaan zie je nog wat uitgestansde takjes, deze zijn gemaakt met de Noor! Design Vintage Flourishes 6003/0038. Ook heb ik wat Raffia en scrappersfloss onder de roosjes verwerkt.

De houten figuurtjes zijn van Prima Marketing. Voor de afwerking nog wat plakparels en Label Stickers van Tim Holtz en je label is weer klaar.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.


De gebruikte materialen zijn te bestellen in de webwinkel van www.hobbyvision.nl: 


Noor! Design - Clear stamp - Wild Flower Noor! Design -  Vintage Flourishes - Blad 2 Joy! Crafts - Clearstamp Sending Messages - NYC  Stansmal - Crealies - Extreme Labels & Tags - no 1 Clock Scrappersfloss Karen Foster - Suede Joy! Crafts - Ribbons Natural Sense Collection 2 - set 2 Tim Holtz - Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book - 4.5 Home Deco - Sisalfaser 20 gr - blanco Nature Raffia - beige/nat.beige/natuur -  1 PK (25 GR) Tattered Angels - Glimmer Mist - Iridescent Gold Bister / Bistre - Potje 80 ml - Naturel Stempelinkt - Versafine - Onyx black Stempelinkt - Versafine - Toffee  Aquarelpapier Terschelling - Glad Schut - 300 grams - 18 x 24 cm

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX