woensdag 27 mei 2015

Dutch Doobadoo - Babyfles Boy

Ik vind hem echt geweldig leuk, de nieuwe Babylijn van Dutch Doobadoo die eind deze week in de winkels ligt.

Ik ben alvast aan de slag gegaan met de nieuwe Card Art mal - Fles. Hiervoor heb ik het prachtige papier van Maja Design - Vintage Baby gebruikt. Deze keer heb ik er een jongensvariant van gemaakt.


De randen van de fles heb ik eerst bewerkt met de Paper Distresser van Tim Holtz en daarna aangezet met Crackle Paint - wit. De tekst baby boy en het kaartje waarop de naam en gewicht geschreven kunnen worden heb ik uit het Designpapier van Maja Design geknipt.


Om de bovenkant heb ik een strik gemaakt van Seam Binding lint en daarop een strik van Raffia gemaakt. Aan dat strik heb ik 2 belletjes gehangen en 2 Cardboard Art rammelaars.

Achter het plaatje van "Baby Boy" zie je nog de mooie Doily mal 6002/0379 van Noor! Design, dit lijkt net een taartrandje.


Ook een flinke bloementoef kan natuurlijk niet ontbreken. Hiervoor heb ik allerlei bloemen van Wild Orchid Crafts gebruikt.
De takjes heb ik uit Kraft Cardstock gestanst met de Vintage Flourishes 6003/0047.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Binnenkort laat ik ook nog een meisjesfles zien.

Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.PRE-ORDER 4 - Dutch Doobadoo - Card Art - Zuigfles PRE-ORDER 4 - Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Fopspeen Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Cirkel + hoek Noor! Design - Cuttingmal - Vintage Flourishes - Leaf 2  Maja Design - Vintage Baby - Cuddly Maja Design - Vintage Baby - Die Cuts WOC Flowers - Sweetheart Blossom - 2Tone Blue Lint - Seam Binding 14mm - Naturel


3 opmerkingen:

 1. Prachtig zeg. Ditis echt weer een hele leuke mal van DDD. Ik zag al een paar andere langskomen. Super hoor.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart Jenine.
  Wat is de maat van de kaart, hoogte? breedte?
  Ik vond nl de cadeau mal erg groot, bestel altijd online.

  Groetjes, Gerda

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX