woensdag 8 april 2015

Zeilboot Dutch Doobadoo

Vandaag laat ik jullie een zeilboot zien, gemaakt met de nieuwe Card Art mal 470.713.509. Het is echt weer een super leuk model.


De basis van de boot is gemaakt van grijs en blauw cardstock, daarop heb ik designpapier van FabScrap verwerkt: Beach Affair.

Bovenaan heb ik nog 2 gestempelde labels gehangen aan een strikje van Raffia. Hiervoor heb ik de label stempels van CraftEmotions gebruikt.

(Helaas komt de kleur blauw van de label erg fel over, dat is in het echt niet zo. Elke keer als ik de creatie upload naar blogger komt hij erg fel tevoorschijn.)Op de zeilen heb ik nog wat nieuwe Paper Art van Dutch Doobadoo verwerkt. Dit heb ik op kleur gebracht met Distress Inkt. Hiervoor heb ik de kleuren Faded Jeans en Pumice Stone gebruikt.

Onderlangs de boot heb ik de golven 6002/0330 van Noor! Design verwerkt. Daarop nog wat blauwe grasvezel, wat schelpjes en wat parels geplakt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Zeilboot Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Nautisch Joy! Crafts - Cutting & Embossing & Stencil - wave - rand golven Distress inkt - Faded jeans Distress Inkt - Pumice stoneScrappapier FabScraps - Beach Affair - Under the Sea  Clearstamp CraftEmotions - A6 - Kraft labels   Grasvezel - Licht blauw Rayher - Posthoorn schelpen in parelmoer schelp 

2 opmerkingen:

 1. Ben niet zo druk meer met kaartjes maken. Maar de spulletjes die je hier laat zien laat het wel weer bij me kriebelen.
  Hele mooie kaart is het geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige zeilboot ....
  Mooie spulletjes heb je gebruikt en het blauwe gras vezel heeft wel een heel mooi effect.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX