donderdag 9 april 2015

You keep me anchored

Vandaag laat ik jullie een grote label zien met de nieuwe SeaShore collectie van Noor! Design. Wat een gave lijn is het weer hé?

De label heb ik uitgestanst met de Crea-Nest-Lies Extreme Tags, dit is een mooi groot formaat label zodat je er ook lekker wat op kwijt kan.


Het gebruikte designpapier komt uit het paperpad Seashore van Noor! Design. In het midden heb ik een cirkel uitgestansd uit designpapier en daarop de clearstamp 6410/0345 van Noor! verwerkt. Hiervoor het ik de Archival - Sky Blue gebruikt. Achter de cirkel heb ik een witte taartrand geplakt en daarachter wat visnet.De tekst heb ik gestempeld met Archival - Potting Soil. Deze heb ik uitgestanst met een labelstans van Crealies.

Ook zie je het mooie ankertje van Noor! Design, deze heb ik uit designpapier gestanst.


Ook de vuurtoren nog verwerkt op de kaart, rondom de vuurtoren zie je nog wat schelpen en parels.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond. 

Stansmal - Crealies - Extreme Labels & Tags - no 1 Clock Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - Stitch rond 21 Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 11 Sparkle Stansmal - Crealies Duo Labels - nr 1 CLDD14 Ranger - Archival Inkt - Sky Blue Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Sea Shore - Anker/stuurwiel/reddingsbo Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Sea Shore - Vuurtoren/meeuw Noor! Design - Paper Bloc 15 x 30cm - Seashore Joy! Crafts - Clearstamp - At the Sea Joy! Crafts - Clearstamp - At the Sea tekst Decorative Fishnet - Neutral Rayher - Posthoorn schelpen in parelmoer schelp

5 opmerkingen:

 1. Heel gave tag heb je gemaakt. Weer veel te bewonderen.
  groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supergaaf Jenine, had hem al bewonderd op facebook. Prachtige serie!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had hem al gezien op FB maar wilde je hier ook even laten weten dat ik je creatie SUPER mooi vind...

  Fijn weekend,
  Diana
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig!!!!
  heel mooie bloc
  en prachtige details!!
  GR
  Tine

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX