maandag 20 april 2015

Noor! Design Challenge cadeautjeskaart

Bij Noor! Design hebben we tot 29 april nog een leuke Challenge lopen met een patroontje van Miranda Bouhof. Hebben jullie nog niet mee gegaan?
Kijk dan snel even via deze link wat je precies moet doen:


Ik ben ook met het leuke patroontje aan de slag gegaan en heb er dit vrolijke kaartje van gemaakt. Ik heb hiervoor het Floral paperpad 6011/0310 voor gebruikt. De randen heb ik aangezet met Crackle Paint - White.


Bij een verjaardagskaartje mogen de cadeautjes natuurlijk niet ontbreken. Ik heb de randmal 6002/0351 met de cadeautjes hiervoor gebruikt en ook de losse cadeautjes 6002/0350.

Op de vlaggenlijn 6002/0277 heb ik de letters "Feest" gemaakt met de Alfabet stans 6002/0141.


Ook heb ik de nieuwe blauwe mallen gebruikt, ik heb zowel het vierkant 6002/0416 als de rand 6002/0415 hiervoor gebruikt. Zie je hoe mooi fijntjes deze weer is?


Het stempeltje wat ik op deze kaart heb gebruikt is van Wild Rose Studio - Bunch of Balloons. Ik heb deze stempel ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier.

Rondom het afdrukje heb ik nog wat Fran-táge Shabby White gestrooid.Achter de bloementoef zit nog het Vintage Flourishes takje 6003/0047. De hele bloementoef heb ik verwerkt in een frame van klei.Ook de binnenkant heb ik aangekleed met wat leuke stansjes en stempels. Hiervoor heb ik de tekststempel 6410/0331 uit de Let's Party collectie gebruikt. Dit heb ik gestempeld met Versafine Crimson Red. 
Ook het stansje van de ballonnen en de tekst "Let's Party" zijn uit deze serie.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.
Onderstaande producten zijn allemaal uit voorraad leverbaar bij www.hobbyvision.nl


Noor! Design - Paper Bloc - Floral (green) Noor! Design - Cutting Die - Party Flags Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Rand Presents  Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Presents 1 Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Let`s Party - Ballonnen en muts Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Let`s Party - Text Noor! Design - Clear stamps - Let`s Party - Text Noor! Design - Cuttingmal - Vintage Flourishes - Leaf 2Noor! Design - Alphabet and numbers - Alphabet 3 Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauw mal - Vierkant + 2 hoekjes Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauw mal - rand    Schut - Artist Drawing Paper - 225 gram A4  Sennelier - l`Aquarelle set 48 halve napjes + penseel Clear stamp - Wild Rose Studio`s - Bunch of BalloonsMartha Stewart - Crafter`s Clay Silicone Molds - Decorative Stampendous Fran-táge - Shabby Embossing Enamel - White Dutch Doobadoo - Cardboard - Pijlen Stempelinkt - Versafine - Crimson Red1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX