vrijdag 3 april 2015

MDF 2Luik - Ezra

Een hele tijd terug kreeg ik van een klant deze 2 foto's opgestuurd van Ezra met de vraag of ik er iets leuks van wilde maken.

Het moest een leuke herinnering worden aan Ezra die helaas maar 7 weekjes oud mocht worden.Ik heb de foto's van Ezra verwerkt op een MDF minialbum van Dutch Doobadoo. Ik heb deze keer maar 2 tabbladen gebruikt. De andere tabbladen ga ik bij een volgend project gebruiken...

De gaatjes die erin zaten heb ik niet gebruikt, ik heb aan de zijkant zelf 2 gaatjes gemaakt met de Crop-a-dile en daar jute touw doorheen gedaan.

Het papier wat ik heb gebruikt is van Bella!. Dit heeft een hele mooie parelmoerglans, wat jammer genoeg niet te zien is op de foto.


Aan de linkerkant een foto van Ezra waar ze 4 weken oud is, wat een schatje hรฉ?


De tekst is gemaakt met de Label letters van Tim Holtz, deze zijn voor mij op moment echt onmisbaar. Achter de foto heb ik nog wat Softboard Art - Bricks verwerkt.


Onder de foto zit de prachtige randmal 6002/0357 van Noor! Design verwerkt. Deze heb ik uit Papicolor Metallic Pearl gestansd.
De banner met de tekst "Love" heb ik uit het desingpapier geknipt. Hierop een kleifiguurtje geplakt om het woord te accentueren.

De houten letters Ezra heb ik bewerkt met Distress inkt - Faded Jeans.Achter de bloementoef heb ik nog wat metalen blaadjes van Joy! Crafts verwerkt.Aan de rechterkant heb ik achter de foto de prachtige Doily mal 6002/0379 verwerkt, ook deze is uit Papicolor Metallic Pearl White gestansd.


Ook hier weer een kleifiguurtje, deze heb ik iets op kleur gebracht met Distress Inkt - Pumice Stone.Achter de bloementoef ook nog weer een swirl van klei geplakt. En met Label Letters hier weer een tekst gemaakt.
Heb de bloementoef aan beide zijden op dezelfde manier opgebouwd zodat het in het geheel wat rustiger oogt.

De ontvanger was er gelukkig heel erg blij mee. Vond het ook een erg leuk project om te maken :-)

Hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond.

Liefs Jenine xXxDutch Doobadoo - Dutch MDF Art - Mini Album Picture frame Dutch Doobadoo - Softboard Art - Bricks  Noor! Design - Blauwe mal - Rand Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Cirkel + hoek Martha Stewart - Crafter`s Clay Silicone Molds - Antique Darwi - klei - Extra Light 160gr Tim Holtz - Idea-Ology - Label Letters  DecoArt Media - Crackle Paint White Joy! Crafts - Metal charms - Antiek koper blaadjes Scrappapier Bella! - Something Blue - Solid Scrappapier Bella! - Something Blue - Cut-outs

6 opmerkingen:

 1. super lief gemaakt, daar zullen ze heel dankbaar voor zijn xx christa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig leuke herinnering heb je er zo van gemaakt. Schitterend hoor.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, daar zal de ontvanger nog vaak naar terugkijken. Wat heb je dat weer mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh Jenine, wat heb je dit ontzettend mooi gemaakt.
  Wat een schatje was die kleine Ezra zeg...
  Mooi zoals het blauw van zijn oogjes terugkomt in het dp!

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Che meraviglia!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ so sweet, so elegant, so cute!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX