dinsdag 14 april 2015

Be your own kind of beautiful

Deze kaart heb ik een tijdje terug al gemaakt maar zal hem nu ook nog op mijn blog laten zien. De achtergrond heb ik weer met Bister gemaakt. Echt zó leuk dat spul oom mooie achtergrondjes te maken.


Ik heb hiervoor Aquarelpapier gebruikt, daarop wat korreltjes Bister gestrooid en dat nat gesprayed met water en droog gefohnd. Toen de achtergrond klaar was heb ik met struktuurpasta nog wat reliëf aangebracht. Hiervoor heb ik de Mask Art Geometric Tiles van Dutch Doobadoo gebruikt.

Naarna met Archival Coffee een boom gestempeld, deze boom is een clearstamp van Noor! Design - Blossom Tree 6410/0311.


Aan de linkerkant heb ik wat strookjes houtstructuur papier gebruikt uit het Noor! Design paperblok Vintage Wood. Deze heb ik los geknipt en iets over elkaar heen geplakt. Daarna een half taartrandje er overheen geplakt en daarin een cirkel van ribbelkarton.

De tekst is een stempel van Noor! Design - There are no little dreams 6410/0316. Verder voor de decoratie wat raffia, klei figuurtjes, houten ornamentjes en wat parels.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.


Rayher - houten strooideeltjes - mix rond Nature Raffia - beige/nat.beige/natuur -  1 PK (25 GR) Noor! Design - Clearstamp - There are no little Dreams Joy! Crafts - Clear Stamps ENG - Cherry Blossom Tree Noor! Design - Paper Bloc - Vintage Wood Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn Aquarelpapier Terschelling - Glad Schut - 300 grams - 24 x 30 cm Bister / Bistre - Potje 80 ml - Naturel  Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml Dutch Doobadoo - Mask Art A5 - Geomatric Tiles

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX