zondag 12 april 2015

Gewoon... omdat jij bijzonder bent!

Vandaag laat ik jullie deze Easelcard zien, gemaakt met een Dollhouse stempel van Little Darlings Rubber stamps. Deze stempel heb ik ingekleurd met de l'Aquarelle.
De stempels zijn wat groter, daarom heb ik er een easelcard van gemaakt zodat ik er toch net iets meer op kwijt kan :-)


Het papier wat ik bij deze kaart heb gebruikt is van FabScrap - Industrial. Wat een mooi papier weer hé?


Links boven zie je achter het afdrukje nog een wit taartrandje en een Kraft doily, die Kraft doily heb ik gestanst met de Noor! Design mal 6002/0358, deze blijft echt ontzettend mooi!

Verder op de kopkaart nog een bloementoefje, een breed wit kant en een tekst. Voor de tekst heb ik de ronde tekststempels 6410/0005 gebruikt, ik heb met zwarte stempelinkt op Kraft cardstock gestempeld.Onderaan heb ik weer een wit taartrandje en een Kraft doily geplakt en daarop een flinke bloementoef gemaakt. De easelcard rust nu achter deze toef.
Ik heb hiervoor diverse roosjes gebruikt, wat mos en wat parels. Ook zie je nog een strik van raffia.

Voor de vlinders heb ik de Vintage Flourishes vlinders gebruikt. Beide maten heb ik uitgestanst en op elkaar geplakt. Tussen die 2 laagjes heb ik een meeldraadje geplakt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.Noor! Design - Blauwe mal - 8 punten Noor! Design -  Vintage Flourishes - 2 vlinders  OKT - Noor! Design - Tekststempels 1 Rond Scrappapier FabScraps - Industrial - Concrete Chic 2 Sennelier - l`Aquarelle set 24 halve napjes + penseel Nature Raffia - beige/nat.beige/natuur -  1 PK (25 GR)

4 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX