zondag 28 september 2014

MDF kerstbomen Dutch Doobadoo

Afgelopen vrijdag kwamen de nieuwe artikelen van Dutch Doobadoo bij ons binnen. Deze maand zaten er weer gave MDF artikelen bij, o.a. deze gave kerstbomen.


Ik heb ze gepimpt met het scrappapier van Studio Light - Lovely Christmas.


Bovenaan de boom heb ik een jute touw gestrikt met daarop een klein roosje. Aan het jute touw heb ik 2 Christmas Ornaments 6002/2030 gehangen. Deze zijn gestansd uit Fabric paper van Joy! Crafts en daarna opgeschuurd met de Sand-it Gadget. Achter de roosjes zitten de prachtige takjes van Leane Creatief verwerkt. Op de boom heb ik wat sneeuw gesmeerd, dit heb ik gedaan met de Snow Tex.Onder op het plateau heb ik eerst wat mos geplakt (te koop bij de Xenos) en wat denneappeltjes. Daarna gedecoreerd met o.a. de Craftable Pinetrees en het Rendier 6002/2029.


Het plaatje is een stansvel van The Hobby House - Winter Fairy, deze heb ik uitgeknipt en voor een hekje van Dutch Doobadoo geplakt.

Als laatste heb ik het mos nog wat wit gemaakt met de Crackle Paint - White.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie nog een fijne en gezellige zondagavond. Bedankt voor de lieve berichtjes die jullie steeds achterlaten.

Liefs Jenine xXx


Studio Light - Lovely Christmas - Basisvel nr 183 Stansmal - LeCrea Lea’bilitie® - holly leave, pine branches  DecoArt - Snow Tex - 4ozJoy Crafts - Papierset A4 - Fabric - 8 vel DecoArt Media - Crackle Paint White Prima Marketing - Natural Bark Icons - Stars Stansvel THH Wee Stamps - Winter Fairy Marianne Design - Craftable - Tiny`s Pintrees


4 opmerkingen:

 1. WOW Jenine, wat een prachtige creatie!
  Gr.Merian

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Hoi Jenine,

  Het ziet er echt weer fantastisch uit,
  zo gaaf gemaakt ☺

  Fijne avond ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dat er gaaf uit, leuk om zelf je creativiteit op los te laten

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX