dinsdag 2 september 2014

Bloghop Condoleance

Een nieuwe maand dus weer een nieuwe IN DE SPOTLIGHT bij Noor! Design. Deze maand willen we graag het volgende thema Condoleance eens uitlichten, geen leuk thema maar een zelf gemaakte condoleance kaart word erg gewaardeerd.


De set bestaat uit een papierblok 15 x 15 cm en alle designs in grijs en antraciet matchen bij elkaar. Er is bijpassende stempelset met mooie teksten en 2 bloemen stempels.

We hebben aan de spotlight ook weer een bloghop verbonden.


Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop:
 • Hop van 1 september t/m 3 september  lekker langs alle blogs en laat er een leuke reactie achter.
 • Als je overal een reactie hebt achter gelaten kom je weer terug op het Noor! design blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt mee gedaan.
Onder alle bloghoppers verloten we een leuk pakket met Noor! Design artikelen. Als je mee loopt maak je kans op deze :

Dit zijn alle designteam members waar je langs mag hoppen en een leuke reactie mag achter laten:

Noor! Design

Ik heb voor mijn bijdrage alvast het nieuwe stansje van het kruis gebruikt die komende maand in de winkels komt te liggen. Uiteraard geen "leuke" mal, maar als je dit soort kaarten moet maken is het natuurlijk wel een uitkomst.

Ik heb er een schuine easelcard van gemaakt.


Het gebruikte papier is uit de paperpad 6011/0029. De randen heb ik iets geblend met Distress Inkt Black Soot en een Grunge rand gestempeld. (6410/0093)


Op de "kopkaart" heb ik een tekst gestempeld met de Condoleance stempels 6410/0042. De mal van het kruis heb ik gemat op zwart kaartkarton. Verder nog wat Vintage flourishes vlinders 6003/0033


De easel heb ik laten rusten achter een strik van Tule, parelbrad en wat parelsnoer.
Ik heb hier zelf een vierkant gemaakt door de mal van het kruis een paar keer uit te stansen en deze in gedeeltes te knippen. Dit weer achter een vierkant geplakt en daarna gemat op zwart kaartkarton.

Dit is de mal 6002/0363  die komende maand uit gaat komen:Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.


De gebruikte artikelen zijn uiteraard gelijk in de Noor! Webshop te bestellen:
38 opmerkingen:

 1. helma van oosterhout1 september 2014 om 07:37

  Eindelijk ik wilde al vragen voor iets voor rouwkaarten, wanneer komt het kruis uit. Mijn handen jeuken nu al. Geweldig hoe jullie op onze wensen in gaan . Ik ben benieuwd wat anderen er van maken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een supermooie kaart is het geworden, helaas moeten deze kaarten er ook zijn
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gemaakt ☺
  Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij Janet en Jolanda heb ik al aangegeven dat het niet meeviel om te reageren op een condoleance kaart. Toch doe ik mee met jullie bloghop. Je hebt een mooie kaart gemaakt Jenine, er straalt rust uit de kaart, en het verwonderd me dat er zoveel bijpassende teksten hebben want volgens mij gebruiken jullie allemaal een andere tekst, Groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooie kaart. Origineel ontwerp en stijlvolle combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook een nare gebeurtenis vraagt om zo'n prachtige kaart!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaart is dit Jenine. Ik heb dit nog niet eerder gezien. Heel bijzonder hoe je hier een easelkaart van gemaakt hebt. Dit kun je een ere plekje geven tijdens de begrafenis of de crematie of thuis met een kaarsje erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaart. Bijzonder dat de easel kaart schuin os gemaakt. Hoe doe je dit Jenine? Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooi, echt iets speciaals om te krijgen in moeilijke tijden.
  Groetjes janine veerman

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jenine ..je kaartje is stijlvol!
  Ik maak ook altijd zelf een condoleance kaart al vind ik het een moeilijk thema.
  Deze stans is een uitkomst
  Groetjes Joukje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi,

  Je kaartje is prachtig. Heel mooi en zeker voor deze moeilijke thema.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi en stijlvol Jenine, mooie mal hiervoor!!

  groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jenine een prachtig kaartje wat met veel zorg gemaakt is ......
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Jenine, ik vind deze uitvoering van een condoleance kaart heel mooi. Ik houd van kruizen en dit is wel een hele mooie! Echt weer eentje om aan te schaffen. Wat stijlvol verwerkt op deze kaart. CHAPEAU

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Helaas geen leuk thema maar soms wel nodig. Een mooie kaart voor een bemoediging voor de nabestaande. helaas hebben wij deze kaart ook deze week nodig. Misschien wel inspiratie om voor mij om hem na te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtig kaartje wat zeker door de ontvanger heel erg gewaardeerd zal worden!!
  Groetjes Giovanna

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Jenine,
  Wat een schitterende condoleance kaart . Het geeft weer nieuwe ideeen aan een toch al zo`n moeilijk onderwerp.
  Liefs Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel mooi, met een prachtige tekst erop.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Een heel elegant kaartje laat je ons zien Jenine.

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooi en stijlvol. Leuk om al jullie voorbeelden te zien.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel mooi, de combinatie van zwart en grijs. Mijn complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gisteren zag ik alleen het eerste gedeelte van je kaart, en ik ben eerlijk als ik zeg dat het kruis mij op een 1 of andere manier wat minder aanspreekt. Ik weet zelf niet goed waarom. Misschien dat ik het kruis vrij groot vind? Nu zie ik je hele kaart en ik ben verrast wat voor prachtig geheel jij ervan gemaakt hebt. Hoe je de onderste gedeelte van je kaart gemaakt hebt door het kruis 2x uit te stansen. Er zijn vast nog veel meer mogelijkheden. Klasse gedaan.Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dat kruis is een hele toepasselijke in de condoleance serie. Ondanks het thema heel stijlvol.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hallo Jenine.

  Ik vind jouw condoleance kaart heel stijlvol.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Heel mooi gemaakt en deze tekst vind ik ook erg ontroerend.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Echt prachtig. Dit is, tot nu toe, de mooiste condoleance kaart die ik ooit gezien heb. Een opsteker voor de familie. Groetjes Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 27. WOW. That is just beautiful. I LOVE LOVE LOVE it...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een mooie kaart! Prachtige tekst is het ook! En het kruis is ook weer een prachtige mal!

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ook een mooie kaart ,kruis en tekst ...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hoi Jenine,
  je kaartje is een prachtig geheel. Het model is super, die schuine easel. Alleen moet ik eerlijk zeggen dat ik een kruis erop, zo prominent niet prettig vind. Ik ken de betekenis van een leeg kruis, daarom zo raar dat ik het op een condoleancekaart niet zo fijn vindt. Misschien vind je het raar van me, maar ik ben daar eerlijk in. De tekst is trouwens wel heel erg mooi.
  Groetjes en ik hop weer verder!
  GerJanne
  Gelukkig zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Zo mooi om te zien wat er nog meer mogelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hoi Jenine,
  ik heb altijd de grootste moeite om deze kaarten te maken. Wil ze snel te druk maken. Deze bloghop is dan ook een goede inspiratie. Prachtig gedaan!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik zeg het toch ik vind je kaart schitterend ook schuilt er verdriet achter zo,n kaart wanneer je hem echt nodig hebt, maar deze bloghop geeft je een nieuwe boots om zoiets te gaan maken. De nieuwe mal is ook erg mooi die je hebt gebruikt.

  Groetjes van Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Erg mooi, op deze manier je zelf kunnen uiten en dit ook aan de nabestaanden te kunnen laten zien.

  Liefs
  Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Prachtige kaart zeg, die vlinders vind ik er ook zo mooi bij passen.
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Je hebt een prachtige kaart gemaakt met dit lastige thema!

  Liefs,
  Marjoleine

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX