dinsdag 30 september 2014

DDBD Shape Art Label - Happy Halloween

Vandaag is het mijn beurt om iets te plaatsen op het HobbyVision Design team blog. Deze keer heb ik een Spooky label voor jullie gemaakt.

De basis van de label is gemaakt met de nieuwe Dutch Doobadoo Shape Art mal - Label Mirror. Deze heb ik nagetekend op zwart linnenkarton en daarna uitgeknipt. De randen heb ik ruw gemaakt met de Paper Distresser.


Het designpapier komt uit een paperpad van Yvonne Creations, ook heb ik het bijpassende linnenkarton hierbij gebruikt.
Het spookhuis is ook een stansje van Yvonne Creations. 
Uit oranje kaartkarton heb ik de Noor! Design rand 6002/0365 gestansd en deze achter het designpapier met pompoenen geplakt.

Het zwarte taartrandje is van Doodlebug - Beatle Black.
Zie je het leuke spinnetje? En de vleermuizen op het spookhuis? Dit zijn Laser Paper Art figuurtjes van Dutch Doobadoo. Even losknippen van het vel, opplakken, en je hebt een leuke decoratie.


De tekst Happy Halloween is gemaakt met de Typewriter Keys stempels 6410/0078. Deze zijn gestempeld met Versamark en daarna witte embossingpoeder DP100 er overheen gestrooid.

De mooie bloemen zijn van ScrapBerry's.


Het 3D plaatje is van Yvonne Creations. Onder het plaatje heb ik nog wat prut verwerkt, dit komt uit een zak potpourri wat ik bij de Xenos heb gekocht. 

Ik hoop dat ik jullie met deze spokige label ook kan inspireren.
Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.

Liefs Jenine xXx


Stansmal - Yvonne Creations - Halloween - Haunted House 3D Knipvel - Yvonne Creations - Halloween - Pumkins Linnenpakket - Vierkant - Yvonne Creations - Halloween & Fall Favourites Stampendous - Embossing powder - White opaqueDoodlebug - Paper Doilies - Beatle BlackScrapBerry`s flowers - Stemmed Lily 10 pcs in a pack - White & Blue

3 opmerkingen:


 1. Hoi Jenine,

  Ook hier heb je weer iets moois van gemaakt ☺

  Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor je leuke reactie Astrid :-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX