zaterdag 20 september 2014

HobbyVision Challenge - Kerst

Vandaag is het weer de 20ste van de maand, dat bekend weer een nieuwe Challenge op ons HobbyVision Design team blog. Deze keer is de opdracht: Kerst

Dat is toch niet zo'n moeilijke opdracht lijkt mij? Voor mij in ieder geval niet met al die prachtige kerstspullen die nu binnendruppelen :-)


De basis van de kaart is gemaakt met de Dutch Doobadoo Shape Art mal Tree. Deze heb ik uit Kraft cardstock geknipt en een easelcard ervan gemaakt.
Het designpapier is van Studio Light - Scandinavian Winter.

In het midden heb ik de nieuwe Christmas frames stempel "Believe in the Magic of Christmas" gebruikt, deze verwachten wij rond de 25ste binnen te krijgen. Deze heb ik met Versamark inkt gestempeld en daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid.

\

Boven in het topje van de boom heb ik een strik van kant geplakt, daaraan 2 kleine witte klokjes gehangen.
De takjes zijn van Elizabeth Craft Design - Sprig with Berries. Hier heb ik een beetje Crackle Paint White op gesmeerd.Op het plateau heb ik een cadeautje geplakt, deze heb ik gemaakt met het patroon wat je kan downloaden op de website van Noor! Design. (www.noortje-design.nl
Voor het cadeautje heb ik de rendieren 6002/2029 verwerkt. Zie je ze niet mooi in de sneeuw staan? Voor de sneeuw heb ik Snow Tex gebruikt.

De overige decoratiematerialen heb ik bij de Xenos gehaald.


De stempel Vintage Christmas Carolers van Paper Nest Dolls heb ik ingekleurd met mijn Faber Castell Polychromos potloden.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie wat inspiratie kan geven.
Doen jullie mee met onze Kerst Challenge? Je kan de kaart insturen t/m 18 oktober. De prijs is weer een cadeaubon van HobbyVision.

Ik wens jullie nog een fijne en gezellige dag.
Bedankt voor jullie bezoekje en de super leuke reacties die jullie steeds achterlaten.

Liefs Jenine xXxRubber stamp - Paper Nest Dolls - Vintage Christmas Carolers Faber Castell Polychromos - Blikken doos 120 stuks + CD DecoArt - Snow Tex - 4oz Stansmal - Elizabeth Craft Designs - Sprig with Berries 

5 opmerkingen:

 1. Wat mooi gemaakt, super. een voorbeeld voor velen, groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is absoluut een schitterend kersttafereel geworden Jenine! Prachtig om naar te kijken!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is geen kaartje meer, maar een prachtig landschapje om van te genieten, wat schitterend gemaakt! Lieve groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen

 4. Wat een schitterende kerst creatie, super mooi ☺
  Een leuke en gezellige (knutsel) zondag ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX