dinsdag 16 september 2014

Believe in the Magic of Christmas

Rond de 25ste komen er weer allemaal nieuwe Noor! Design mallen en stempels uit. Deze mooie stempel "Believe in the Magic of Christmas" 6410/0116 is 1 van de nieuwe stempels.
Is hij niet super gaaf?


Ik heb hem gestempeld op blauw papier uit het paperblok Winter Wishes 6011/0306 van Noor! Design, hiervoor heb ik Archival Coffee gebruikt. Rondom heb ik hem uitgeknipt, daarna geplakt op Kraft Cardstock en weer iets groter uitgeknipt.

Achter de ovaal zie je nog de Christmas Postcard 6410/0113.


Kijk eens hoe mooi je de kaarsen 6002/2031 kan verwerken achte reen bloementoef? De grootste kaars heb ik met gewoon lijm opgeplakt, de kleine kaars heb ik er met 2mm foamtape opgeplakt zodat deze iets hoger ligt.

Achter de roosjes nog de Vintage Flourishes 6003/0038 verwerkt.


Ook de Christmas Ornaments 6002/2030 zullen rond de 25ste in de winkel liggen. Vind deze ook erg leuk als hanger onder een strik.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren.


Mensen met een kaartje voor de Noor! Vriendinnendag worden aanstaande vrijdag natuurlijk heerlijk in de watjes gelegd: ze mogen deelnemen aan 4 workshops, krijgen een lekkere lunch en gaan naar huis met een goedgevulde goodybag.
Was jij te laat voor een kaartje? Dan ben je na 14.00 uur toch welkom om naar de 6 demonstraties te komen kijken van Diny SprakelAnnie Fransen,Joyce En Lars MartensIneke BezemerRaffaela PeregoTiets Wolfard Tjoelker en Nancy Let's Get Bizzee. Je kunt ook gratis aanschuiven voor diverse make & takes en er kan naar hartenlust geshopt worden in de Noor! Design shop.
8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart, leuk om ook eens de kaarsje van Noor op een kaart te zien. Mooi afgewerkt hoor! Groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi Jenine. mooie combinatie van kleuren zo en een geweldige stempel. Alles heeft altijd zo'n hoog heb gehalte LOL

  groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend prachtig weer gemaakt ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) week ☼
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart, deze spulletjes komen op mijn verlanglijst!

  Groetjes Krista

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX