dinsdag 22 juli 2014

Vintage 100% lief

Op dinsdagmorgen zit onze winkel altijd dicht. Normaal gesproken doen we dan in de winkel wat achterstallig werk, maar vanmorgen had ik meer zin om te gaan freubelen... ;-)
Dit kaartje heb ik gemaakt met het prachtige papier van Maja Design - Coffee in the Arbour


Ik heb voor de afwerking van de kaart veel verschillende Noor! Design artikelen gebruikt. Om het vintage plaatje heen zit de blauwe mal rechthoek 6002/0358. Deze heb ik weer gemat op lichtgroen kaartkarton.
Links onder een bloementoef, achter de bloemen zit de mooie nieuwe swirl 6002/0359.

De postcardstempel 6410/0031 heb ik gestempeld op Anjerwit kaartkarton, uitgeknipt en verfrommelt, daarna pas opgeplakt. Deze heb ik losjes opgeplakt zodat je er nog een muzieknotenrand 6002/0272 achter kan verwerken.


Aan de rechterkant heb ik de randmal met de vlinders 6002/0251 gebruikt. De losse Vintage Flourishes vlinder 6003/0023 past hier precies op.

Ik was nog niet klaar met de afwerking, maar had ondertussen even aan Jolanda gevraagd via de app of ze nog een "verzoeknummertje" had van een mal die ik erop zou gaan verwerken. Zij gaf me de opdracht iets te doen met de tekstballon 6002/0207. Hier heb ik de tekst 100% lief 6410/0010 in gestempeld.

Erg leuk om zo een verzoeknummertje erbij te verwerken, zo gebruik je nog eens mallen die je eigenlijk zelf niet zo vaak pakt. Dit gaan we dus zeker vaker doen :-)


Nu ga ik eerst snel nog een middagje werken, wie weet vanavond nog even weer aan de freubel.

Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag verder.

Liefs Jenine xXx

 Cutting mal - Vintage Flourishes - Vlinder Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand vlinder Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Frame + 3 hoekjes Cutting & Embossingmal - Dance to the Music - Rand muzieknoten Cutting mal - Labels & Tags - Tekstballon rond Clear Stamp - Teksten - Recht Cutting & Embossing stencil - Vintage Borders - Swirl Clear Stams - Sending Messages - Postcard

8 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX