woensdag 30 juli 2014

I am dreaming of a white Christmas....

Vandaag laat ik jullie het nieuwe MDF 3luikje 6200/0161 van Noor! Design zien. Is hij niet super mooi met die sterren eruit? Het papier wat ik bij dit MDF 3luikje heb gebruikt is het nieuwe paperblok Winter Wishes 6011/0306 van Noor! Design.

De luikjes heb ik aan elkaar bevestigd met bindringen 6200/0130.Bij het eerste luikje heb ik een Vintage plaatje van Pion Design gebruikt. Achter het plaatje zit de IJskristallen cirkel 6002/2022 verwerkt. De tekst I am dreaming komt van de nieuwe stempelset Happy Holidays 6410/0118. De tekst "I am dreaming of een white christmas" is 1 lange tekst. Om de tekst toch op 2 banner te krijgen beïnkt je alleen maar de woorden die je wilt stempelen. De rest van de tekst dek je tijdens het beïnkten even af, bijvoorbeeld met een stukje plakband of papier.

\

Bij het middelste luikje heb ik de ovaal 6002/0258 gebruikt, deze is uit designpapier gestansd. In het midden heb ik een rozet gemaakt met de randmal 6002/0314, deze heb ik gemaakt aan de hand van de tutorial van Janet Blaauw die in Noor! Magazine 3 staat.

In het midden een parelbrad, onder de parelbrad zit de IJskristal 6002/2019 verwerkt.


Op het derde luikje heb ik wat kant en jute vewerkt, onder het kant heb ik een halve doily geplakt, deze is gemaakt met de 8punt mal 6002/0358. Verder weer wat IJskristallen uitgestansd.

Bij alle luikjes heb ik aan de bovenkant wat ijskristallen gestempeld met stempelset Winter Wishes 6410/0104. Dit heb ik met VersaMark gestempeld en daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid en verhit. Als finishing touch her en der wat gestempeld met de Postcard stamps 6410/0025.


Je kan het niet heel goed zien, maar voor de 8punt mal en de IJskristallen heb ik wit glitterpapier van Joy! Crafts gebruikt:
Ik hoop dat ik jullie met deze winterse creatie weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellig dag toe.

Liefs Jenine xXx


Paper bloc - Winter Wishes MDF - 3Luik ster Clear Stamp - Winter Wishes  Cutting & Embossingmal - Winter Wishes - Cirkel met ijskristallen  Cutting & Embossingmal - Winter Wishes - IJskristal 2  Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - 8punt stencil Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Ovaal (4st) Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand filigraan   Clear Stams - Sending Messages - Postcard accessoires Joy!Crafts - Boekbindersringen 25mm antiekzilver Joy! Crafts - Papierset A4 - glitter wit 


6 opmerkingen:

 1. Hij is schitterend, ik kijk mijn ogen uit zoveel moois zie ik.

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend drie luik. Je zou willen dat het al kerst was. (Al is de zomervakantie ook heel leuk )
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat prachtig gedaan! Erg mooi ook die verstilde kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX