vrijdag 25 juli 2014

My Botanic Garden


Ik had het papier van My Botanic Garden van Studio Light nog op mijn bureau liggen van mijn vorige kaart (zie vorige blogpost). Dus maar gelijk nog een kaart gemaakt met deze fantastische lijn van Studio Light.


Bij het plaatje van het vogelnestje (stansvel EASYMBG426) heb ik de achtergrond weggeknipt. Deze heb ik geplakt in de nieuwe blauwe 6punt mal 6002/0361, deze is gestansd uit Kraftpapier Krijtwit. Daarna heb ik de buitenkant van de mal nagetekend op Kraft en dit netjes uitgeknipt. Zo krijg je een perfect passende matlaag.

Aan de zijkanten heb ik de nieuwe randmal geschulpt met bloemen 6002/0362 geplakt, ook deze is uit Kraft Krijtwit gestansd.

Rechts heb ik nog de Floral Flourishes Vogelhuis gebruikt, deze past perfect bij het vogelnestje, deze is uit ribbelkarton van Joy! Crafts gestansd.
De vlinders heb ik uit het designpapier van My Botanic Garden geknipt.


Achter de bloem heb ik de Vintage Borders Flourish 6002/0359 verwerkt. Deze heb ik in stukjes geknipt zodat hij iets minder groot is.
De Kraft label is van Dutch Doobadoo.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag toe.

Liefs Jenine xXx

Stansvel - Studio Light - My Botanic Garden 426 Scrapvel - Studio Light - My Botanic Garden 30,5 x 30,5 cm - nr 3  Cutting & Embossingstencil - Blauwe mal - 6-punt stencil Cutting & Embossingstencil - Blauwe mal - rand bloem geschulpt Cutting & Embossingmal - Garden - Vogelhuisje Cutting & Embossing stencil - Vintage Borders - Swirl Label Art - A4 - Everyday NLCraftEmotions - Kraft Cardstock A5 - pak - krijtwit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX