woensdag 9 juli 2014

Gardening Jessie

Vandaag is het mijn beurt om een kaart te plaatsen op het HobbyVision Design team blog. Vandaag laat ik jullie een kaartje zien met de prachtige stempels van CandiBean, dit is Gardening Jessie.
Ik heb het afdrukje ingekleurd met mijn Faber Castell Polychromos potloden.Het gebruikte designpapier is van Theresa Collins - Save the Date. Het heeft hele mooie pasteltinten.

Voor de afwerking van de kaart heb ik veel van de nieuwe Noor! Design mallen gebruikt. Ik heb de blauwe mal 8punt 6002/0358 gebruikt. Eerst heb ik deze een keer uitgestansd en in 2 gedeeltes geknipt, die heb ik in de buitenste hoeken geplakt.
Voor het middelste gedeelte heb ik hem nogmaals uitgeknipt. Ik heb het middengedeelte met foamtape op de kaart geplakt waardoor het hoger ligt, zo valt de 8punt mal ook weer precies boven de 2 uitgestansde hoeken en krijg je iets meer diepte in de kaart.

Verder heb ik nog de prachtige randmal 6002/0316 verwerkt op de kaart. Achter de bloementoef zit de swirl 6002/0359.

Om de tekst op de kaart te maken heb ik een vlaggenlijn 6002/0277 uitgestansd. Daarop de letters Party gemaakt met de Typewriter Keys clearstamps 6410/0078.

De vlinders zijn gemaakt van klei.

Hier nog een close-up van het ingekleurde stempeltje.


Ik hoop dat ik jullie hier weer inspiratie mee kan geven. 
Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Liefs Jenine xXx


Rubber Stamp LDRS - CandiBean - Gardening Jessie Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - 8punt stencil  Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand geschulpt Cutting & Embossing stencil - Vintage Borders - Swirl Cutting stencil - Party Flags Clear Stamp - Typewriter keys alphabet Martha Stewart - Crafter`s Clay Silicone Molds - Woodland

3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX