maandag 28 juli 2014

Koets Just Married

Is hij niet ontzettend gaaf deze nieuwe koets? Hij hoort bij de Little Princess serie van Noor! Design. Maar uiteraard is hij ook prima te gebruiken voor een huwelijkskaart.


Als eerste ben ik begonnen om de achtergrondstempel 6410/0301 met VersaMark te stempelen op fluweelkarton. Daarna op kleur gebracht met de Metallic PanPastels Bronze. Hierdoor krijg je een mooie glans op de achtergrond. Na het fixeren heb ik nog her en der met de Grunge stempel 6410/0093 wat gestempeld. Hiervoor heb ik Archival Coffee gebruikt.

In het midden heb ik een wit taartrandje geplakt. Daarop een strook Metallic kaartkarton van Joy! Crafts. Daarachter 2x het fijne randmalletje 6002/0260 geplakt. Daarna heb ik in het midden een wit kantje geplakt en en wit lintje gestrikt.

Daarop uit wit fluweelkarton de cirkel 6002/0303 gestansd. De prachtige koets 6002/0352 heb ik uit Metallic kaartkarton van Joy! Crafts gestansd, deze is met foamtape op de cirkel geplakt zodat hij iets hoger ligt.De tekst is gemaakt met alfabetstans 6002/0141. Voor de decoratie nog een kwastje, strikje en bedeltje.


Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.


Liefs Jenine xXx


Clear Stamp - Background Wallpaper Clear stamp - Grunge Cutting & Embossingstencil - Little Princess - Koets Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand (fijn) Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Cirkel (4st) Cutting mal Alphabet & Numbers - Alphabet 3 PanPastels - 9ml - Metallic Bronze Hobby & Crafting Fun - Tassels with cap - Faux suede brown

3 opmerkingen:

 1. Wat is het weer een mooie kaart, super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wooooow, was für eine herrliche Karte, hammermäßig schön.

  Lg
  Ulla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hij is echt schitterend Jenine, heel mooi gedaan.

  groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX