zondag 6 juli 2014

Butterfly Friend Avery


Vandaag laat ik jullie een kaart zien met de Paper Nest Doll stempel "Butterfly Friend Avery". Deze heb ik ingekleurd met mijn l'Aquarelle.

Het gebruikte papier komt uit een paperpad van Noor! Design - Shabby Chic 6011/0303.  Ik heb er deze keer een easelcard van gemaakt.


Op de onderkaart heb ik niet zo heel veel geplakt. Een organzalint met strik waar de bovenkaart achter "rust". Verder wat plakparels en de prachtige randmal 6002/0316.


Hier een grotere foto van de bovenkaart. Hierop bovenlangs ook weer de prachtige randmal 6002/0316. Links achter de bloemen nog de nieuwe swirl 6002/0359. Aan de rechterkant achter de bloemen de nieuwe blaadjes 6002/0332. Hierop heb ik wat structuur gestempeld met de Grunge stempel 6410/0093.

De Kraft label met tekst is van Dutch Doobadoo 474.007.001.


Rondom het afdrukje heb ik nog wat Fran-táge Shabby White gestrooid en wat gestempeld met de Grunge stempel 6410/0093.

Binnenkort komen de gebruikte kleuren weer op het blog van Sennelier.

Ik hoop dat ik jullie met deze kaart weer kan inspireren.
Wens jullie nog een hele fijne en gezellige zondag.


Liefs Jenine xXx

Paper bloc - Shabby Chic Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand geschulpt Cutting & Embossing stencil - Vintage Borders - Swirl Cutting & Embossing stencil - Blad 2 Clear stamp - Grunge Label Art - A4 - Woord labelsRubber stamp - Paper Nest Dolls - Butterfly Friend Avery

2 opmerkingen:

  1. prachtig deze easelkaart met paper nest doll er bij wat zijn het weer schatjes he

    weer mooie details er op verwerkt

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX