woensdag 6 november 2019

Vintage Lace - Laat maar los...

Soms komt er in onze winkel papier binnen waar je dan gelijk de schaar in moet zetten, is dat niet herkenbaar? Zo kregen wij van Crafter's Companion de nieuwe Vintage Lace Collection binnen. Ik vind de kleuren echt geweldig en heb er dus gelijk en "simpele" kaart mee gemaakt.


Ik heb hiervoor het kleine paperpad 15,2 x 15,2 cm gebruikt. Voor de basis heb ik het Florence White en de kleur Mauve 039 gebruikt. De vorm van de kaart is gemaakt met de nieuwste Shape Art mal van Dutch Doobadoo. Een leuk model wat niet al te groot is, maar je kunt er toch lekker veel op kwijt.


In het midden heb ik een ovalen stansmal uit de Vintage Lace collection gebruikt. Deze heb ik uit de kleur Mauve gestansd en verder uit designpapier. Ik heb hierop een tekst gestempeld, deze is van Anna Gretha Design. Hiervoor heb ik de stempelinkt Harmony - Green Topaz gebruikt.
Daarna heb ik er nog een leuke bloementoef gemaakt. Ik heb hier een strik van groen tule bij gebruikt, wat bloemetjes uit mijn eigen voorraad en de super gave Vintage Lace blaadjes stans. Deze is zo mooi gedetailleerd.

Ook heb ik rechts boven nog de prachtige vlinderstans gebruikt. Deze heeft een heel mooi opengewerkt randje. Voor de afwerking heb ik nog wat dauw druppels opgeplakt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - Green TopazCrafter's Companion - Vintage Lace Collection - Paperpad 6" x 6" Crafter's Companion - Vintage Lace Collection - Stansmal Vintage VinesCrafter's Companion - Vintage Lace Collection - Stansmal Kleidoscoop of Butterflies Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Emerald Florence Cardstock - Texture 12x12" - White Florence Cardstock - Texture 12x12" - Mauve  Sparkletz - Embellishment Pack 10g - Sailors SkyClearstamps Anna Gretha Design - Set Tijd (2210183)

3 opmerkingen:

  1. Dat heb je prachtig gemaakt Jenine! En ik las je verhaal op FB. Goed van je! Hulp vragen is het beste wat je kunt doen. Succes! Hopelijk brengt het je goede dingen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer een prachtige kaart Jenine en een hele mooie kleuren combinatie.
    Nog even over je bericht op FB. Je mag trots op jezelf zijn dat je om hulp vraagt. We kunnen het nu eenmaal niet allemaal alleen en daar is niks mis mee. Zeker weten dat het je gaat lukken, maar neem er gewoon de tijd voor. Ik weet uit ervaring dat dat niet makkelijk is voor mensen zoals wij. Als je dat wel doet, weet ik heel zeker dat het je veel gaat brengen. Geniet van alle mooie momenten en er zijn er zeker nog veel in het verschiet. Ik wens je alle kracht en sterkte. Veel liefs.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX