woensdag 30 oktober 2019

Jenine's Mindful Art - Step by Step

Vandaag wil ik jullie weer een nieuwe kaart laten zien die ik gemaakt heb met de Jenine's Mindful Art Collectie. Deze keer heb ik als basis van de kaart een mooie Shape Art mal "Elton" van Dutch Doobadoo gebruikt.


Voor de basis van deze kaart heb ik het Florence cardstock Clay gebruikt en daarna de kleur Offwhite. Daarna heb ik de mal nog overgenomen op het scrappapier uit mijn eigen collectie, SCRAPJMA04. Dit alles heb ik netjes uitgeknipt. Ik wilde graag een Shabby kaart maken en heb zowel de boven als de onderkant voorzichtig ingescheurd en omgerold. Daaronder heb ik nog een leuk kantje met wat parellint geplakt.


In het midden heb ik eerst 2x een leuke ticket strook geplakt, 1x uit het Florence Clay en 1x uit designpapier. Daarop heb ik wat Sisal touw geplakt.

Daarna heb ik het middelste gedeelte van de Dutch Doobadoo mal "Elton" overgenomen op Florence Offwhite en op designpapier. Hier heb ik eerst rondom nog een stukje wit kant vastgeplakt. Daarna heb ik het geheel in het midden vastgeplakt met wat foamtape omdat het iets hoger moet liggen door de omgerolde punten.

Daarna kun je de creatie gaan decoreren. Ik heb nog een wit strik gebruikt, wat leuke blaadjesstansen uit de Lovely Moments lijn van Studio Light en een mooie klok uit mijn eigen collectie.

Voor de quotes heb ik het stickerboek STICKERJMA01 gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frame Elton Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stickerboek A6 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stansmal - Ticket / Klok  - 03 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Scrappapier 30,5 x 30,5 cm - 04 Stansmal Studio Light - Lovely Moments - STENCILLM211 Florence Cardstock - Texture 12x12" - Off White Florence cardstock texture - 12x12" - 200gram - Dark kraft   Florence Cardstock - Texture 12x12" - Clay Vaessen Creative - Ribbon 42mm - 10meter Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml  Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue

3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX