dinsdag 19 november 2019

Werkbeschrijving Mini Album - Jenine's Mindful Art MemoryDex - LIVE 18 november


Hoi allemaal,

Vandaag even een iets ander blogbericht, deze keer heb ik geen complete creatie voor jullie, maar een beknopte werkbeschrijving van een Mini MemoryDex Enveloppen album die ik op maandag 18 november tijdens een LIVE uitzending heb gemaakt.

Ik heb de hele creatie nog niet klaar en ik weet ook niet of dit deze week nog zal lukken, vandaar dat ik nu alvast de beschrijving hier plaats. Het wordt een korte beschrijving, aan de hand van het filmpje wat ik onder dit blogbericht plaats zal alles duidelijk worden.

Wellicht komt er nog een betere werkbeschrijving zodat de creatie helemaal klaar is.


Wat zijn de basisbenodigdheden?
* 2x Kraft MemoryDex Envelop Jenine's Mindful Art STENCILJMA01
* 4x Kraft (of de kleur van je envelopje) van 7 x 1,5 cm
* 1x Kraft 7,4 x 4 cm 
* 1x Kraft 23,5 x 7 cm

Als eerste moeten we de gaatjes van het MemoryDex envelopje verdoezelen, dit doe je door die 4 kleine stukjes Kraft van 7 x 1,5 cm precies over de gaatjes te plakken.

Daarna ga je de binding van de rug maken. Hiervoor pak je het stukje Kraft van 7,4 x 4 cm en deze ril je op:
0,5 - 1 - 2 - 3 - 3,5 cm.
Deze vouw je daarna, in het midden maak je een bergvouw, plak deze met dubbelzijdig tape tegen elkaar. (Tape komt tussen het stuk van 2 en 3 cm, dit wordt ook duidelijk in het filmpje)


In het midden heb ik een extra pocket gemaakt. Hiervoor pak je het Kraft van 23,5 x 9 cm. Deze ril je op 9 - 18,1 cm. Om de mooie punt aan je pocket te maken kun je de MemoryDex stans precies in het midden leggen, de vorm natekenen en dit netjes uitknippen.

Bevestig daarna eerst de magneetjes op de envelopjes en op de pocket.

Daarna plak je beide envelopjes vast aan de binding op de buitenste strookjes van 0,5 cm. Doe dit met sterke dubbelzijdige tape.

Plak de extra pocket met dubbelzijdig tape tegen de bergvouw van 1 cm aan. Op deze manier heb je een extra pagina gecreëerd.

 

Daarna kan je het mini boekje gaan beplakken met je designpapier en als laatste bevestig je nog een leuke sluiting aan je album.


In de envelopjes kun je nog een leuke label of iets anders verwerken.

Heb je de uitzending gemist? Je kunt hem hier terug vinden op ons YouTube kanaal:Wellicht wordt het wel duidelijk na het zien van het filmpje. Mocht je toch nog vragen hebben, dan horen wij het uiteraard graag.

Wij hebben eventueel ook een basissetje gemaakt met de gebruikte materialen. 

FacebookLIVE - Combinatieset - Mini Mindful MemoryDex album

Wil je ook de rest van de materialen graag bekijken die tijdens de LIVE zijn gebruikt? Je vind ze hier terug in onze webwinkel:
https://www.hobbyvision.nl/nl/18-11-2019-jenine-siemerink-mini-album-mindful-art.html

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX