dinsdag 12 november 2019

Jenine's Mindful Art - Labelkaart Dream it & Do it

Vandaag wil ik jullie weer een nieuwe creatie laten zien die ik gemaakt heb met mijn nieuwe Jenine's Mindful Art Collectie. Deze keer had Janet Blaauw een leuk modelletje uitgewerkt voor een workshop in onze winkel en ik heb hier een kaartje mee gemaakt in mijn eigen stijl.Het is een leuke kaart geworden met een label en een flapje waardoor je aan de binnenkant weer een leuke extra decoratie kunt doen.

Voor de basis heb ik het Florence Offwhite cardstock gebruikt en het scrappapier wat ik bij deze kaart heb gebruikt is de SCRAPJMA03. De hele kaart kan gemaakt worden met 1 vel designpapier.

Op de voorkant zie je 2 schuine punten, op deze punten heb ik de leuke nieuwe Pocket stans van Studio Light uit de Winter Joys lijn gebruikt, deze heb ik uit de kleur Ingenua van Florence gestansd. Deze sluit aan de bovenkant met een magneetje waardoor de kaart ook mooi gesloten is. Op de punten heb ik een tekst verwerkt uit mijn STICKERBOEKJMA01.

Op de label moet uiteraard een leuke decoratie van diverse bloemen maar ook een aantal die-cuts uit de beide A6 die-cuts boekjes van mijn serie.
Als je de Pocket openklapt zie je de binnenkant van de kaart. In het midden heb ik uit Florence Offwhite een leuke Doily uitgestansd met een stans van Crafter's Companion. Daarna heb ik eerst een stuk tule om de kaart gewikkeld en dit mooi gestrikt. Daarna heb ik nog de mooie bordermal uit hetzelfde set van Crafer's Companion uit het Florence Ingenua gestansd en deze langs de kaart geplakt.

Onder de doily heb ik ook nog een klein beetje sisal touw verwerkt.
Voor de opbouw heb ik wat verschillende stansjes uit mijn eigen lijn gebruikt, deze zijn uit Kraft cardstock gestansd. Op de Ticket heb ik nog wat script gestempeld.

Voor de Bingo kaartjes heb ik een mooie stempel van Carabella Studio gebruikt, deze heb ik op het scrappapier gestempeld met de Archival Peat Moss.Verder heb ik voor de decoratie nog wat die-cuts uit mijn beide die-cut boekjes gebruikt en de stickers uit mijn stickerboek.

Het designpapier heb ik nog een beetje bewerkt met de verschillende stempelsets uit mijn lijn. Ik heb hiervoor de Archival Peat Moss gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stickerboek A6 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stansmal - Ticket / Klok  - 03Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Die-Cut Block A6 (01) Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Die-Cut Block A6 (02)  Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Scrappapier 30,5 x 30,5 cm - 03 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 01 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 02Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 03  Florence Cardstock - Texture 12x12" - Off White Florence cardstock texture - 12x12" - 200gram - Dark kraft     Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml  Dutch Doobadoo - Dutch Hobby GlueRanger - Archival Inkt - Peat Moss Hemp cord  - 0,8mm x 100m - White Vaessen Creative - Magneet Ø10x1mm - 12 stuks Gemini - Flower Foam Concept - Cutting Die Elements - Traditional Doily & Border Sisal - 10 gram - Neutral Carabelle Studio - Cling stamp - Bingokaart Studio Light - Winter Joys - Embossing Die - Nr 233

1 opmerking:

  1. Het is weer schitterend, Jenine! ZO veel te zien en allemaal in balans. Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX