woensdag 17 april 2019

Art Journal - Een opgever wint nooit....

Sommige pagina's in mijn Art Journal heb ik al een hele tijd geleden gemaakt, maar nog steeds nooit op mijn blog laten zien. Deze pagina is daar ook zo'n voorbeeld van.

Voor deze pagina ben ik lekker aan het "hatseflatsen" geweest met de Impasto Paint van Finnabair. Ik vind dit echt een super fijne verf om achtergronden mee te maken. Ik heb de kleuren Mediterranean, Snow White, Victorian Green en Lavender gebruikt. Dit heb ik willekeurig wat aangebracht en daarna heb ik er wat Rice Paper van Stamperia overheen geplakt.


Om wat meer structuur op de achtergrond aan te brengen heb ik diverse stempels van o.a. Studio Light uit de Grunge Collectie gebruikt en een al wat oudere tekststempel. Ik heb dit gestempeld met de Archival Inkt.


Verder heb ik nog gewerkt met allerlei mask stencils. Ik heb verschillende materialen gebruikt bij de mask stencils. Zo heb ik gewerkt met zwarte gesso bij de "pijlen", met witte gesso bij de wybertjes en met de Nuvo Expanding Mousse paars en groen bij de cirkels.

Ik vind het juist leuk om diverse soorten structuren op een achtergrond te gaan verwerken en het daarna toch tot 1 geheel te laten worden.

De stempels van de schaar met vlinder zijn van COOSA Crafts. Ik heb deze bewust gekozen, dit is voor mij een tekst waarvan ik ben overtuigd: ooit komt er een dag dat ik weer kan lopen. (Of het is gewoon een diepe wens van mij)

De tekst die ik heb gebruikt: "Een opgever wint nooit" en "Een winnaar geeft nooit op" heb ik uit mijn cursusboek van Michael Pilarczyk. Deze heb ik gemaakt met de Dymo Lettertang.

Omdat ik ooit als winnaar uit deze strijd wil komen en de overwinning wil vieren gebruik ik ook vaak de kleur goud in mijn Art Journal, puur als teken voor mijzelf. Ik heb dus met de Midas Metallic inkt wat gouden accenten gestempeld, een gouden draadje onder de tekst quote geplakt en wat highlights aangebracht met de Finnabair wax White Gold.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Snow White Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Mediterranean Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Victorian Green Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - LavenderStamperia - Rice Paper A4 - Blue Flowers Bouquet Liquitex - Matte Acrylic Gel Medium - 8oz Finnabair Art Alchemy - Metallique Wax .68 Fluid Ounce - White Gold Nuvo - Expanding Mousse - Bramley Apple Nuvo - Expanding Mousse - Misted Mauve Dutch Doobadoo - Gesso Black 250 ml Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml AB Studio - Mask stencil - nr 63 Studio Light - ART BY MARLENE 2.0 - Ringband Journal 145 x 190mm Crafter`s Companion Ink - Midas Metallic Ink - Gold Ranger Archival inkt - Wendy Vecchi - set 2 COOSA Crafts - Clearstamps A7 - Fly away IndigoBlu - Rubber Stamp - Collectors Edition 4 - Numbers Studio Light - Grunge Collection - Clearstamp SL340 Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Multistencil A5 Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Multi Stencil 2     Lettertang - Dymo - Omega 12748 Labeltape Dymo - Rol 9mmx3M glossy vinyl - Groen

1 opmerking:

  1. Heel mooi kaartje Jenine en mooie tekst. Hou vol.
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX