zaterdag 20 april 2019

HobbyVision Challenge #84 - Dieren

De 20ste van de maand start er altijd een nieuwe Challenge op ons HobbyVision Design team blog. Deze keer als thema "DIEREN". Niet zo'n moeilijk thema toch?

Doe jij ook mee? Via deze link kun je alle informatie lezen:

Ik heb voor deze challenge een pagina gemaakt in mijn Art Journal waarbij ik het prachtige Rice Paper van ITD Collection heb gebruikt. Wat zijn die vogels ook gaaf hè?


Deze pagina is gemaakt in de A5 journal van Art by Marlene, dus de middelmaat zegmaar. Ik ben begonnen om de achtergrond op kleur te brengen met de Impasto Paint van Finnabair (ben hier verslaafd aan geloof ik...) Ik heb de kleuren Boudoir Pink, Victorian Green, Linen en Snow White gebruikt. Dit heb ik met een kwast aangebracht en ook gewoon met mijn vingers.

Daarna heb ik de Rice Papers erop verwerkt van ITD Collection, dit heb ik met de Soft Matte Gel van Finnabair gedaan. Daarna heb ik over de achtergrond nog allerlei stempels verwerkt. De stempels met teksten zijn van Studio Light, deze zijn jammer genoeg uit de collectie. Ik heb hiervoor de Archival inkt Peat Moss gebruikt, die kleur is zo mooi!

Verder heb ik nog wat stempels uit de Grunge Collection van Studio Light gebruikt.

De mask stencils die ik heb gebruikt zijn van Pronty by Jolanda de Ronde. Hiervoor heb ik de Paper Texture Paste en de Impasto Paint gebruikt.

De tekst heb ik weer uitgeprint op de computer, zo kun je de pagina echt afmaken met je eigen teksten/gedachten. Als finishing touch heb ik nog wat Fran-táge Chunky White over de pagina gestrooid en wat details aangebracht met de Signo Uniball Black & White.

Ik hoop dat ik jullie met deze pagina weer kan inspireren. En misschien heb je ook wel zin om mee te doen met de Challenge? Je hebt nog t/m 18 mei de tijd om je creatie te maken:

Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Art by Marlene - Ringband Journal 03 (19x25 cm) Studio Light - Grunge Collection - Clearstamp SL340 AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #47   AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #22 Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Snow White Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Victorian GreenPrima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Boudoir Pink Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Linen Finnabair - Art Basics - Soft Matte Gel - 8.5oz Pronty by Jolanda de Ronde - Mask stencil - A5 Grunge StripesPronty by Jolanda de Ronde - Mask stencil - A4 Grunge ObjectsFinnabair Art Extravagance - Paper Paste - 250ml Ranger - Archival Inkt - Coffee Ranger - Archival Inkt - Peat Moss Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Chunky WhiteRice Paper A4 - ITD Collection - ITD-R1318 Uni-Ball Signo -  Broad Point Gel Pen - Black Uni-Ball Signo - Bold Point Gel Pen - White

3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX