woensdag 3 februari 2016

Laugh much

Vandaag laat ik jullie deze bloemenkaart zien, gemaakt met de nieuwe Poppie Fields lijn van CraftEmotions.

Voor de vorm van de kaart heb ik de Shape Art mal vierkant 470.713.128 van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze heb ik nagetekend op Kraft Cardstock en netjes uitgeknipt.Het designpapier komt uit het paperpad Poppie Fields. In het midden heb ik cirkels uitgestansd en daarop wat klaprozen gestempeld. Dit zijn ook nieuwe stempels van CraftEmotions.
De stempels heb ik ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier.

PRE-ORDER 2 - CraftEmotions Die - takken Card 5x10cm PRE-ORDER 2 - CraftEmotions clearstamps A6 - klaprozen, vlinders Poppy fields (new 02-16) 

Rondom heb ik de randen een beetje bruin gemaakt met Distress inkt Gathered Twigs en her en der wat gestempeld met de Bits & Pieces stempels van Crealies.

Achter de bloementoef heb ik de nieuwe takjes verwerkt. Op de kraft label heb ik nog een kleine tekst gestempeld. De andere "houten" labels heb ik uit het knipvel geknipt die in het paperpad zit. Deze nieuwe Poppie Fields lijn kan elk moment in de winkels liggen, het is echt een hele mooie lijn hé?

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Square PRE-ORDER 2 - CraftEmotions Paper stack Poppie fields 11 vel A4 Clear stamp - CraftEmotions - spirituele teksten (ENG) Distress Inkt - Mini - Gathered TwigsClearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 27 Grunge  Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 07 Thin Mosaic Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - Stitch rond 21Sennelier - l`Aquarelle set 48 halve napjes + penseel

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX