woensdag 24 februari 2016

Baby romper

Vandaag is het mijn beurt om jullie iets te laten zien op het HobbyVision Design team blog. Ik heb daarvoor deze schattige baby romper gemaakt. Dit is een nieuwe Card Art mal 470.713.595 van Dutch Doobadoo die eind februari in de winkels zal liggen.
Echt een leuk model hé?


Ik heb de mal nagetekend op Papicolor Hagelwit en daarna netjes uitgeknipt. De randen iets ruw gemaakt met de Paper Distresser en daarna lichtjes met Distress Inkt Pumice Stone er langs gegaan.

Het designpapier wat ik heb gebruikt komt uit het paperpad Eline's Baby Blue PB7049 van Marianne Design. In het midden heb ik een klein taartrandje geplakt met daarop de tekst. Die tekst is gemaakt met de Paper Art Baby 472.948.031.

PRE-ORDER 5 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art Stencil baby rompertje Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Baby


Achter de bloementoef heb ik een klein stukje blauw touw verwerkt, de Vintage Flourishes Swirl 6003/0061 van Noor! Design en de Cardboard Art Fopspenen van Dutch Doobadoo. Op de Fopspenen heb ik wat witte accenten aangebracht met de Sharpie pen.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.
De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Paperpad Marianne Design - A4 - Eline`s Babies blue Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Fopspeen Pearl Beads - White - 3mm Distress inkt - Mini - Pumice Stone Nellie`s Choice - Ink applicator - rond Prima Marketing Distress toolNoor! Design - Vintage Flourishes - Swirls/takjesSharpie - Extra Fine Point Poster Paint Marker - White2 opmerkingen:

  1. Hoi Jenine,
    Wat leuk die baby romper heel mooi bewerkt Jenine !
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele lieve uitwerking van het rompertje, móói. Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX