vrijdag 12 februari 2016

Cadeauenvelop Poppie Fields

Vandaag laat ik jullie een cadeauenvelopje zien, gemaakt met de Envelop mal 470.713.019 van Dutch Doobadoo. Het blijft toch ontzettend leuk om een envelopje cadeau te geven. Je kan er een klein cadeautje in doen, een cadeaubon of een klein kaartje.


Ik heb hiervoor het prachtige papier uit de Poppie Fields zijn van CraftEmotions gebruikt.

Dutch Doobadoo - Dutch Enveloppe Art - Scallop 2  CraftEmotions Paper stack Poppie fields 11 vel A4


Op de voorkant van de envelop heb ik weinig extra's gedaan, het papier zelf is al zo mooi. Om het envelopje te laten sluiten heb ik de magneetjes van Basic Grey gebruikt. Deze zijn super dun en heel sterk. Doordat ze zo super dun zijn heb je een mooie onzichtbare sluiting. Achter de bloementoef heb ik nog de nieuwe blaadjesstans van CraftEmotions gebruikt.


Binnenin heb ik een klein kaartje gestopt. Het plaatje komt ook uit het paperpad, in dit paperpad zitten namelijk ook 3 knipvellen.
Verder nog de stansjes van de vlinders gebruikt en de stans van het krat met flessen. Dit is ook wel weer een erg leuke stans hé?

PRE-ORDER 2- CraftEmotions Die - vlinders Card 5x10cm PRE-ORDER 2 - CraftEmotions Die - krat en flessen Card 5x10cm PRE-ORDER 2 - CraftEmotions Die - varen, zwanenbloem Card 5x10cm


Op de achterkant heb ik ook niet veel versiering gedaan, dit papier heeft niet zoveel nodig.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Magneetjes - Basic Grey Houten ornamenten - CraftEmotions - Wegwijzers Clear stamp - CraftEmotions - A6 teksten divers (klein) NL/ENG WOC Flowers - Chrysanthemums - red/pink & white Dixi Craft - Flower Sterms - white Scrappersfloss Karen Foster - Bone 
1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX