zaterdag 20 februari 2016

HobbyVision Challenge #47 - Happy Birthday

Vandaag gaat er weer een nieuwe Challenge van start op ons HobbyVision Design team blog, deze keer als thema: Happy Birthday.

Volgens mij wel weer een heel makkelijk thema? :-)
Je hebt t/m 18 maart de tijd om een creatie te plaatsen op ons DT blog. De winnaar krijgt een waardebon twv € 10,00 van HobbyVision.
Doe je gezellig mee?Ik heb voor mijn kaart het prachtige papier van ScrapBerry's - Juliet gebruikt. Het model van de kaart is van een oudere challenge van Noor! Design, deze kan je hier vinden: http://www.noortje-design.blogspot.nl/2015/11/noor-design-challenge-december.htmlOp de voorkant van de kaart heb ik een flinke bloementoef geplakt.. Achter de bloementoef heb ik de Garden Leaf 6002/0493 verwerkt. Als je deze stanst komen de mooie nerfjes gelijk in het blad. Deze hoef je dus niet te embossen. Ook heb ik de Vintage Flourishes Dubbele tag 6003/0062 gebruikt. Hieraan een strikje van wit scrappersfloss gemaakt en wat zwarte Label stickers voor de tekst. Achter de bloementoef zie je nog de Scribbles & Splats stans van Sizzix.


Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Garden - LeafNoor! Design - Vintage Flourishes - Dubbele Tag


Aan de flapjes van de kaart heb ik 2 randmallen van Noor! Design gebruikt, de Happy Birthday 6002/0296 en de fijne rand 6002/0260.

Joy! Crafts - Noor! Design - Rand Happy Birthday Joy! Crafts - Noor! Design - Rand  


In de binnenkant heb ik nog een vintage plaatje verwerkt, achter het vintage plaatje een taartrandje, de Scribbles & Splats stans, wat bloemen en de Vintage Flourishes takjes 6003/0047.


De onderste flap heb ik bewust heel rustig gehouden omdat ik het papier gewoon zó mooi vind, zonde om er veel overheen te plakken toch?
Ik heb er alleen een vlaggenlijn 6002/0277  op geplakt en de Vintage Flourishes Vlinders 6003/0033


Noor! Design - Cutting Die - Party Flags Noor! Design - Vintage Flourishes - 2 vlinders

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijn een gezellige dag.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Scrappersfloss Karen Foster - Bone Tim Holtz - Idea-Ology - Label LettersTim Holtz - Idea-Ology Memo Pins 1.5 Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 3  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - wit - vlinders Sizzix Framelits Die Set - Thinlints Scribbles & Splat  2 opmerkingen:

 1. Hoi Jenine ik ben er verliefd op geworden zit al een goeie kwartier al de details te bekijken wat een PRACHTIG kaart wauw !!
  Het model is ook leuk weer ééntje om te onthouden .
  Prettig weekend
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi. Ben gek op rozen.
  Lieve groetjes, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX