dinsdag 23 februari 2016

Gastdesigner Crealies

Vandaag mag ik jullie als GastDesigner voor het blog van Crealies weer iets laten zien. Ik ben deze keer aan de slag gegaan met de nieuwe CreaNestLies XXL 37 (CLNESTXXL37). Wat een leuk model weer hé?


De grootste maat heb ik uit Kraft cardstock gestansd, daarna de randen een beetje ruw gemaakt met de paper distresser en bruin gemaakt met Distress inkt Ground Espresso.

Daarna heb ik eerst met Bistre geel en groen een mooie achtergrond gemaakt op Aquarelpapier. Ik heb een compleet A4 vel gebruikt en daarna de 2de maat van de CreaNestLies XXL37 op het mooiste stuk gelegd en dat uitgestansd.

Ook van dit aquarelpapier heb ik de randen ruw gemaakt met de Paper Distresser en bruin gemaakt met Distress Inkt Ground Espresso.

Langs de randen heb ik nog her en der gestempeld met de Bits & Pieces stempels, hiervoor heb ik de nummers 04 en 11 gebruikt.


Links onder een flinke bloementoef gemaakt. Achter de bloementoef zie je 2 nieuwe Duo Dies, de blaadjes nummer 4 (CLDD004) en de blaadjes nummer 1 (CLDD001). Ook heb ik nog de mooie decorette stans nummer 11 (CLDR11) verwerkt op deze kaart.

Rechts boven heb ik nog een banner met tekst geplakt, hiervoor heb ik de Double Fun 01 (CLDF01) gebruikt.

Crealies Duo Dies no. 31 blaadjes 1 23x70mm-17x50mm / CLDD31  Crealies Duo Dies no. 34 blaadjes 4 34x57mm-26x38mm / CLDD34


Om de kaart te laten staan heb ik de mal nog een keer uit Kraft Cardstock gestansd. Deze heb ik op ca 3 cm vanaf de bovenkant gerild en alleen de bovenkant vastgeplakt. 

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Stansmal - Crealies - Decorette no 11 - Cirkels in elkaar Crealies Crea-Nest-Lies XXL no. 37 CLNestXXL37 max. 13 x 13 cm Bister / Bistre - Assortiebox Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Distress Inkt - Ground EspressoCraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft tape 15m x 100mm Scrappersfloss Karen Foster - Tawny

3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX