zaterdag 5 september 2015

MDF huisje La Provence

Vandaag wil ik jullie ook nog het laatste MDF pakket laten zien uit de La Provence serie van Studio Light. Deze keer heb ik het vogelhuisje gemaakt. 


Het huisje is bekleed met het papier wat in het MDF pakket zit. Ook de stansplaatjes komen allemaal uit dit pakket. Rondom heb ik de randen lichtjes bestempeld met de Bits & Pieces stempels van Crealies, hiervoor heb ik de stempelinkt Memento Grape Jelly gebruikt.De randen van het MDF heb ik bewerkt met Crackle Paint - White.
De stansplaatjes vooraan heb ik met 3D kit opgeplakt zodat je iets meer diepte in je project gaat krijgen.


 Op het dak heb ik het Softboard Art Rooftile van Dutch Doobadoo geplakt, dit maakt het geheel net weer af.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:


Studio Light - La Procence - MDF Vogelhuis - MDFLP28 DecoArt Media - Crackle Paint White Dutch Doobadoo - Softboard Art - RoofTile Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 07 Thin Mosaic Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Grape Jelly

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX