zondag 20 september 2015

Home for Christmas

Vandaag laat ik jullie nog weer een creatie zien met de prachtige Home For Christmas lijn van CraftEmotions. Deze keer heb ik het papier gebruikt, de stansmallen en de houten ornamentjes. 


De basis van de kaart is gemaakt met de Shape Art mal Frames Ornament van Dutch Doobadoo. Deze heb ik op Kraft cardstock nagetekend en daarna netjes uitgeknipt. De randen heb ik bewerkt met Crackle Paint - White.In het midden heb ik een taartrandje geplakt met daarop een mooi frame, gemaakt met de Noor! Design mal 6002/0459. Ook zie je onder het lichtblauwe papier nog een stukje van de sterrenrand 6002/0397.

Ook de banner 6002/0386 is van Noor! Design, daarop heb ik de houten ornamenten met de tekst Winter geplakt.


In het midden van het frame heb ik het kerkje geplakt, dit is ook een houten ornament. Op het dak en onder het kerkje heb ik wat sneeuw gedaan, dit is de Foamball Clay glitter wit.


Aan het organzastrik heb ik een kurken label gehangen, daarop heb ik het jaartal met wat labelstickers van Tim Holtz geplakt. De mooie stansjes van de denneappels heb ik ook verwerkt op het strik. Het vogeltje is een houten ornamentje.

De hulstblaadjes zijn kant-en-klare blaadjes van Marianne Design, hierin zitten in het midden een paar kleine kraaltjes verwerkt.

Wil je deze creatie graag in het echt bekijken? Dat kan, dit is namelijk 1 van mijn voorbeelden voor de demodagen bij Doe@Ding a.s. weekend. Komen jullie ook?


Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:  Stansmal CraftEmotions - Home for Christmas - Sneeuw / Kristallen Paperpad CraftEmotions - Home for Christmas Houten ornamenten - CraftEmotions - Home for Christmas vogel/vogelhuisje Houten ornamenten - CraftEmotions - Home for Christmas huisjes/kerkStansmal CraftEmotions - Autumn Woods - Denneappels   Kurk ornamenten - CraftEmotions - Labels  Dutch Doobadoo - Shape Art - Frames OrnamentNoor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand met sterren Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Blauwe mal - Ovaal + Poinsettia Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Banners (2st) CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit glitter CraftEmotions - Glitterpapier - Babyblauw - 120gr/5velMarianne Design - Paper Holly Tim Holtz - Idea-Ology - Label Letters DecoArt Media - Crackle Paint White


8 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX