donderdag 3 september 2015

Fall in Love

Vandaag laat ik jullie een stempelkaart zien met de stempels uit de Autumn Woods collectie van CraftEmototions. Dit heb ik gecombineerd met het paperpad van de Autumn Woods.


De tekst in het midden is uit het designpapier gesneden en gemat op Kraft Cardstock. Rondom heb ik allerlei blaadjes gestempeld, dit heb ik met de VersaMagic inkt gedaan. Deze inkt heeft een mooie dekkende chalklook, vind dit zelf wel heel erg mooi. Ik heb de volgende kleuren gebruikt:

* Red Brick
* Hint of Pesto
* Spanish Olive
* Pumpkin SpiceLinks onder heb ik wat prachtige bloemen van Marianne Design verwerkt, daarachter zie je nog een strik van jutetouw.
Rondom heb ik nog een beetje gestempeld met de Bits & Pieces stempels van Crealies.

Ik hoop dat ik jullie met deze kaart kan inspireren. Wil je graag meer van dit soort kaarten zien? Kom dan 26 & 27 september naar de demodagen van Marlous van Doe@Ding in het Atlas hotel. Ik ben ook voor deze dagen weer uitgenodigd en mag jullie alles laten zien van de 3 nieuwe lijnen van CraftEmotions. Wie ga ik daar allemaal zien? :-)


Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte matrialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Clear stamp - CraftEmotions - Autumn Woods - Paddestoelen / Bladeren Clear stamp - CraftEmotions - Autumn Woods - Pompoen / appel / peer Paperpad CraftEmotions - Autumn Woods  Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Marianne Design - Paper Flowers - Orange roses VersaMagic - Red Brick VersaMagic - Hint of pesto VersaMagic - Spanish Olive VersaMagic - Pumpkin spice

3 opmerkingen:


 1. Het is een mooie serie, en je kaart is heel gaaf ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart, de tekst is super en wat een mooie kleuren !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX