dinsdag 8 september 2015

Home for Christmas

Vandaag laat ik jullie weer een kaartje zien met de prachtige Home For Christmas lijn van CraftEmotions. Deze keer heb ik gewerkt met de stansmallen.


Als eerste heb ik op wit fluweelkarton een paar ijssterren gestempeld met Versamark, hier witte embossingpoeder overheen gestrooid en daarna verhit met de heattool.
Daarna heb ik met Distress inkt de achtergrond op kleur gebracht. Hiervoor heb ik de kleuren Broken China en Faded Jeans gebruikt. Daarna heb ik onderlangs wat glitterkarton geplakt, dit heb ik gewoon afgescheurd. Door met 2 laagjes te gaan werken krijg je hier wat diepte in.

Daarna wat kerstbomen gestansd uit groen en uit Kraft cardstock. Door ze iets voor elkaar te plakken krijg je een mooi schaduwrandje. Het kerkje heb ik uit Kraft cardstock gestansd en gemat op Glitterkarton.

Op de kleine wegwijzer heb ik nog een tekst gestempeld met de mini tekststempels van CraftEmotions.

Onder de bomen en het kerkje heb ik wat foamball clay glitter wit gebruikt als sneeuw.


Bovenlangs nog een jute touw gestrikt. Op het strik zitten wat hulstblaadjes van Marianne Design. Ook heb ik een kurken label eraan gehangen. Op dit kurk kan je heel makkelijk een tekst stempelen.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Stansmal CraftEmotions - Home for Christmas - Dennebomen  Stansmal CraftEmotions - Home for Christmas - Kerk / Vallende ster Clearstamp CraftEmotions - Sweet Vintage Christmas - Kerst tekst UK Kurk ornamenten - CraftEmotions - Labels Houten ornamenten - CraftEmotions - Wegwijzers  Clear stamp - CraftEmotions - A6 teksten divers (klein) NL/ENGMarianne Design - Paper Holly CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - glitter witJoy! Crafts - Papierset A4 - glitter wit VersaMark Watermark Stamp Pad Stampendous - Embossing powder - White opaque Tim Holtz - Distress Inkt - Mini Kit 6 Tim Holtz - Distress Inkt - Mini Kit 5 Nellie`s Choice - Ink applicator - rond


3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX