donderdag 10 september 2015

Herfsttafereeltje

Vandaag wil ik jullie weer een creatie laten zien met de mooie Autumn Woods collectie van CraftEmotions. Deze keer heb ik er een herfsttafereeltje van gemaakt.


De basis is een MDF Essentials Oval van Dutch Doobadoo. Daarop heb ik het MDF raam van Let's Get Bizzee geplakt. Dit raam heb ik eerst op kleur geverft met de Deco & Lifestyle verf metallic koper, deze kleur past heel mooi bij het designpapier. Op de deurtjes heb ik wat Softboard Art Loosebricks van Dutch Doobadoo geplakt.Op de bodem heb ik wat decoratiemos geplakt. In dit mos heb ik allerlei houten ornamentjes geplakt, maar ook wat diertjes die ik uit het designpapier heb geknipt.
De houten ornamentjes heb ik op kleur gebracht met Distress Inkt.Ook de fiets maar weer eens gebruikt, blijf die toch echt leuk vinden voor op allerlei tafereeltjes :-)
Voor de afwerking rondom de MDF Essentials Ovals heb ik de Paper Art borders van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze heb ik ook op kleur gebracht met Distress Inkt.

Ik hoop dat ik jullie met dit herfsttafereeltje weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:


Paperpad CraftEmotions - Autumn Woods Houten ornamenten - CraftEmotions - Autumn Woods Paddestoel / vos / pompoenHouten ornamenten - CraftEmotions - Autumn Woods Bladeren groot/kleinHouten ornamenten - CraftEmotions - 10,5 x 10,5 cm - Fiets, vlinder Deco & Lifestyle - Acrylverf krijt - 230 ml - mat koper MDF Let`s Get Bizzee - Raam 5delig Dutch Doobadoo - MDF Art - Essentials ovaal Dutch Doobadoo - Softboard Art - Loose Bricks  Dutch Doobadoo - Laser Paper Art A5 - Borders IJslands-mos - naturel

3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX