zaterdag 22 augustus 2015

Winter Memories

Volgende week komt de nieuwe serie Winter Memories van Studio Light bij ons binnen. Dit is echt een geweldige lijn. Deze lijn bestaat ook al in een stansblok, daar laat ik vandaag een creatie mee zien.


De plaatjes, designpapier etc komen allemaal uit dit stansblok. Achter het vintage plaatje zie je de prachtige Creatable ster XL LR0369, dit is echt een prachtige mal. Deze heb ik uit het Metallic cardstock van Joy! Crafts gestansd. De randen heb ik aangezet met Distress inkt Gathered Twigs..

Om de kaart heen heb ik een stukje scrappersfloss gewikkeld.
Rechts onder heb ik een tekst gemaakt met de Label Letters stickers van Tim Holtz. Deze zijn voor mij echt onmisbaar.De kleine ijskristallen die ik op de kaart heb gebruikt heb ik uitgestansd met de Craftable Snowflakes. Dit is een mooi stansje die uit 1 geheel bestaat, je draait deze 1x door je stansmachine en je hebt gelijk 12 kleine sneeuwvlokjes. Ideaal toch?
Ook hiervoor heb ik het Metallic cardstock van Joy! Crafts gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze kaart weer kan inspireren. Wens jullie allemaal een heel fijn en gezellige weekend.


Stansblok Studio Light - Winter Memories 18  MD Creatables - Star XL MD Craftables - Punch Die - Snowflakes Scrappersfloss Karen Foster - Suede Tim Holtz - Idea-Ology - Label LettersJoy! Crafts - Cardstock 15 x 30 cm - Metallic WitDistress Inkt - Mini - Gathered Twigs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX