vrijdag 21 augustus 2015

Trapjeskaart Autumn Woods

Vandaag laat ik jullie nog weer een herfstkaartje zien, gemaakt met de nieuwe Autumn Woods lijn van CraftEmotions.De basis van de kaart is gemaakt met de Create-A-Card mal nummer 10 van Crealies. Deze heb ik uit Fluweelkarton wit gestansd. Aan de linkerkant zie je nog de borderstans On the Edge nummer 4.

De randen heb ik bestempeld met de Bits & Pieces stempels van Crealies.In het midden heb ik een cirkel gestansd met de CreaNestLies XXL Stitch rond en daarin in het midden een tekst gestempeld met de Clearstamps van CraftEmotions. Ook hier rondom gestempeld met de Bits & Pieces stempels.

Onderlangs heb ik wat mos geplakt. In dat mos heb ik wat houten ornamentjes geplakt (Binnenkort leverbaar). De egel en het vosje heb ik uit het designpapier geknipt.


Ook de paddestoel en de blaadjes zijn uit het designpapier geknipt en met wat 3D kit opgeplakt.
Op de trapjes heb ik wat houtstructuur aangebracht met de Mask Art Houtnerven en daarop wat uitgeknipte eikeltjes geplakt.

Ik hoop dat ik jullie met deze kaart weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


De gebruikte materialen zijn allemaal te bestellen bij www.hobbyvision.nl: 

Paperpad CraftEmotions - Autumn Woods Clear stamp - CraftEmotions - Autumn Woods - Pompoen / appel / peer Mask Stencil - CraftEmotions - Autumn Woods - Houtnerven   Stansmal - Crealies - Create A Card - no 10  Stansmal - Crealies - On the Edge - no 4 Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 07 Thin Mosaic Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - Stitch rond 21 Klosje jute touw 25 gr.

1 opmerking:

  1. Hoe leuk is deze kaart zo mooi weer afgewerkt, super! Groetjes Frosien

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX